Valborg?

Kom precis på att det är ju valborg för tusan, det är inte något jag riktigt uppfattat. Min dag har inte riktigt sett ut så som man förmodar att valborg ska vara. Började jobba vid nio i morse här hemma i hudik, sen var jag in med Frallan på kliniken och sen for jag direkt vidare till gnarp och hade hoppträning. Nu är det kväll och det är dags för mig att lägga mig och sova alldeles strax, börjar jobba kl 6 i morgon.

Ja, som sagt så var jag ju in med Frallan på kliniken idag då och det kändes faktiskt skönt att de hittade felet på henne nu, för det har ju inte kännts nå bra alls den senaste tiden. Så här i efterhand så har man ju full förståelse för det eftersom stackars gumman har haft ont i båda frambenen :( Men nu är hon iaf behandlad och förhoppningsvis så kommer hon snart vara fullt frisk:)

Nu ska jag vara lite social med sällskapet här och sedan hoppa i säng


Skärpning!

Asså jag är ingen stjärna på att skriva direkt. Det här med meningsuppbyggnad och sånt är jag verkligen kass på....men ibland blir man verkligen mörkrädd.
Fick ett mejl idag då personen i fråga visst inte kunde använda . , ?! och sådana där andra tecken som behövs i skrift. Det blir väldigt jobbigt att läsa när folk aldrig avslutar en mening utan bara fortsätter och fortsätter i all oändlighet det är då som texterna blir som den här som jag håller på att skriva nu jag har dock fått gå tillbaka flera gånger och ta bort vissa tecken eftersom man skriver dom automatiskt lär er använda punkt åtminstånde jag saknar punkterna och fattar inte ett jota av vad ni skriver......

Solen skiner igen

Solen skiner, det är varmt och då vaknar genast det goda humöret. Har redan hunnit med att rida lektion, jobba i stallet, varit ut med vovven(två ggr) och lagat lunch. Nu sitter jag här hemma i soffan och är proppmätt, dags att bege sig tillbaka till jobbet snart igen.

Sol är nog det bästa jag vet:D

Problem

Jag har insett att jag har ett problem!
För andra så är det här säkert inte ens ett problem, men det är det för mig.
Jag har ju bytt bostad nu ett tag för att vara hundvakt och det är en väldigt viktig sak som inte finns i den här lägenheten, nämligen ett badkar!!!!
Hur TUSAN ska jag klara mig utan att få bada varje kväll?!?
Helt seriöst så badar jag så gott som varenda kväll i vanliga fall, duschar nog max en gång i månaden eller nåt sånt. Men nu kommer jag ju behöva duscha varje dag.....eller ja, jag antar att jag kommer åka hem och bada någon dag, för det är något av det bästa som finns.
Dags att hoppa i duschen iaf och sura över att inte få bada:)

Tisdag och det är skitväder!

Inte nog med att det är tisdag och det fortfarande är långt till helgen, nejdå det är skitväder också. Sånt där väder när det känns som att molnen trycker ner ögonlocken längre och längre för varje minut, man längtar bara hem till sängen!
Men har varit till stallet nu och motionerat vildarna, så nu är jag hemma på lunch med vovven. Ska snart tillbaka och jobba lite sen blir det promenad med syster ikväll!

Flytt

Helgen är över. Hela helgen spenderades på tävling på Tunalid, på lördag så tävlade jag själv och på söndag var det dags för ponnytjejerna att tävla.
Nu är det måndag och lite smärta plågar min kropp så det har blivit en lugn dag, efter mycket om och men så lyckades jag iaf att byta däck på bilen, så nu är det gjort iaf. Resten av dagen så har jag packat ihop mina grejer och flyttat till andra sidan staden för att vara hundvakt, så här ska jag nu tillbringa så gott som all tid innan det är dags att åka till Turkiet:)

Nu är det dags att sova snart! Får hoppas på bättre mående i morgon!

Morgon

Det är onsdagmorgon och jag är väldigt trött. Vaknade sjukt tidigt i morse av att syrran skickade meddelande och sen kunde jag inte somna om. Nu är det iaf dags att ge sig iväg till stallet och träna, ska bara lära mig programmet först!

Titta!...ett förråd, och det är mitt!

Ja det var så det kändes när jag sprang ner till källaren iag och hittade ett förråd som visst var mitt. Det är ju bra när man har bott i huset i fyra år och inte vet om att man har ett till förråd. Försvarar mig genom att säga att det inte var någon som talade om det för mig när jag flyttade in, dom sa bara att det finns ett på vinden. Jaja...men nu är det hittat iaf så nu har mina däck någonstans att bo. Bra bra!

Har hunnit med en del idag, skönt värre! Avslutade dagen med en skön promenad med Bea och snackade lite skit.

Nä, det är väl kanske dags för ett besök i snarklådan nu då så det blir onsdag snart och man har en massa nytt man ska göra!

Godnatt

Tisdag!

Är hemma nu och håller på att laga mig lite lunch att ha med mig till jobbet! Har varit väldigt slarvig med maten nu och framförallt vattnet, så nu jävlar får det bli någon ordning. Hoppas syrran blir frisk snart nu bara så att jag har någon att gå ut och gå med.

Dagens plan är att åka till stallet nu snart och rida Ior. TÄnkte även ta och frisera honom idag, det borde jag hinna med, sen ska jag ha mina lektioner, hem och gå ut och gå och resten av kvällen borde jag städa! Flyttar ju i tre veckor på måndag, så det vore skönt om det var fint här hemma då

Den 20 april!

Idag är det en månad tills jag beger mig iväg till Turkiet! För tillfället så är det mer efterlängtat än någonsin, kroppen skriker efter semester efter en lång helg.
I lördags så var det privathästfest hemma hos Jessica, hemskt trevligt! Tyvärr så fick jag gå hem rätt så tidigt eftersom jag skulle på lagtävling dagen efter.
Så ja, hela söndagen gick åt till lagtävling i Edsbyn, duktiga var dem allihopa, men det tar bra nog på krafterna att vara iväg på tävling sådär en hel dag.
Nej, nu ska jag bege mig ut i solen, måste ju passa på medans det är så här fint väder!

Solen!

Ja men titta! Solen skiner där ute, och då blir man ju genast på bra humör:)

Har redan varit duktig idag.....bokade en liten tid till mig själv:) Bra gjort Sofie!

SNÖÖÖÖÖÖ???

Vem FAN kom på det här?!? Snö nu? Jag vill bara gå tillbaka till sängen och dra täcket över huvudet...... Ge mig Turkiet nu!

Onsdag!

Det var egentligen meningen att jag skulle vara ledig idag, men nu blev det inte så. Hade hellre jobbat två dagar och jobbat fler timmar de dagarna istället för att jobba färre timmar på tre dagar, men jaja nu blev det såhär!
Händer inte så värst mycket om dagarna nu, mest bara att jag rider lite, jobbar ibland och annars bara tar det lungt. Hoppas att det är fint väder ikväll, då ska jag ta mig en promenad. Behöver röra lite mer på mig nu känner jag.

Väääldigt skönt att dagarna går så snabbt. Om bara 5 veckor så är jag i solen och värmen vid den här tiden...Gud vad jag längtar nu! Men samtidigt så är det väldigt skönt att det är en stund kvar så jag hinner få ordning på en del innan dess...

Nej nu är det banne mig dags att bege sig mot stallet!

Bye bye

Bra dag!

Det här känns som en bra dag!
Jag känner mig väldigt motiverad idag, och har kommit fram till att jag ska lära mig att bli en mästerkock:)
Har suttit och kollat på en massa recept och har insett att ja, övning ger färdighet. Det är ju lika bra att börja öva medans man bara lagar mat till sig själv, så slipper någon annan lida när det blir tok:)
Nä, nu måste mästerkocken ta och åka till stallet och motionera hästarna!

Kallas det fördomar mån tro...

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY 

Helt sjukt!

Rubrik

Kastas mellan hopp och förtvivlan!

Hur ska detta sluta?

Hjärnan är full av konstiga tankar

Turkiet!

Ja man kan ju inte påstå annat än att man börjar längta sig iväg till Turkiet. Vore inte helt tokigt att ligga på stranden i solen nu med en drink i handen:)
Fast det är ju faktiskt så att det inte är så långt kvar. När vi bokade så var det drygt 180 dagar tills vi skulle åka och nu är det bara 37 kvar. Och de här 150 dagarna som snart har gått hat gått väldigt fort och nu med våren i sikte så kommer det ju gå ännu fortare!
Har roat mig med att kika runt på internet här ett tag nu så man känner sig färdiginformerad inför resan.
Vad har gjorts idag då?
Jo jag var upp till mamma och plundrade syrrans garderob på galgar så man kanske kan få lite ordning på kläderna här hemma. Annars så har jag mest donat lite här hemma, försökt städa så att säga.
Min självdisciplin är inte alltid den bästa, men den duger iaf:)

Fabian är såååååå söt!

Vilken dag?

Ja, jag vet fan inte ens vilken dag det är. Men det borde ju vara påskdagen, så då är det väl söndag antar jag!
Tänkte försöka få lite saker gjort här hemma idag, känns trist att vara inne när det är så fint väder bara. Men jag får ta och städa balkongen så kan man ju sitta där:)

Dag 6 har börjat och nu ska jag gå och äta!

40 dagar!

Nu är det bara 6 veckor kvar tills man drar till Turkiet! Så snabbt som veckorna har gått hittills iår så är det ju väldigt snart, och jag tror ju snarare de här veckorna kommer gå snabbare. Våren har en tendens till att rusa förbi bara.
Börjar längta ordentligt nu, kan inte tiden gå ännu fortare?!?

Igår var dagen när jag skulle städa här hemma, tror ni jag gjorde det eller? Nej nej, när jag kom hem hade jag ont i huvudet så det fick bli en stund på soffan under filten. Sen så var det på nåt vis mer lockande att vara med Sara än att städa :) Ja ja, jag får väl se om jag kanske lyckas städa lite idag då!

Påsklovet börjar i morgon, vilket betyder ett litet break från vardagen. Tack för det!



Lite bilder från helgen


Kikade in kyrkan i Lund en sväng

Brudarna i taxin påväg ut i nattlivet


Cool byggnad

Shoppade oss lyckliga


Insåg vad jag ska göra i sommar!

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en underbar tripp med mina underbara vänner ner till underbara Cissan:D
Återkommer med lite bilder från helgen ikväll eller nå....

Söndag!

Ligger här i Cissans säng nu med datorn, de andra kikar på tv på nedervåningen. Igår så var vi ut och gjorde stan iaf. Började här hemma med en middag, god paj gjorde Sofia till oss alla. Drack lite och hade det trevligt här hemma tills vi plötsligt fick bråttom och måsta skynda oss ut till taxin som visst kom lite tidigare än vad som var bestämt.
Väl inne i Lund så skulle vi gå på ett ställe som hette Hercules, det var inte det lättaste. Vi hittade inte ens ingången till en början och väl inne så hittade vi inte riktigt nedervåningen heller. Men efter ett tag så hittade vi nedervåningen och ett mysigt litet bord. Trevligt hade vi, men tyvärr så drabbades jag av en jobbig huvudvärk som sabbade mitt partyhumör:S Jävla skit!! Bea och Cissan däremot var då verkligen igång, gick knappt att slita de från dansgolvet:) Det var något med norrlänningar och en gåta som måste lösas sa dem, men vi andra fattade ingenting av det dem pratade om.
Väl hemma så blev det en dramatisk natt med folk som välte saker, konstiga djur på gården som skrämdes (som senare visade sig vara löv) och Bea med andnöd!! Men lite dramatik ska ju en utekvälll innhålla också:)
Som sagt, kort från detta kommer senare när jag kommit tillbaka till Hudiksvall!

I morgon så blir det shopping iaf och en hemresa....

VÅR!

Ska ge er en liten snabb uppdatering om vad vi har gjort sen vi lämnade Hudik i torsdagskväll. Åkte hemifrån strax efter 22.00 på torsdagen. Det hela började helt sjukt när den första låten som spelades på radion när vi svänger ut från parkeringen är Goodbye my lover..Det är bara ni som varit med förut som kan förstå hur sjukt det här är.
Resan ner till sthlm gick iaf hur bra som helst, vi hade ju lekar att roa oss med längs vägen. Sov i några timmar hos Jennies familj innan det var dags att åka vidare på fredagmorgon.
Vi åkte, åkte,åkte och åkte...gjorde några stopp för lunch, kisspaus mm. Stannade även i Gränna och köpte polkagrisar, det kändes ju som ett måste när man passerade.
Väl framme så började letade vi upp Cissan:) Kollade lite när hon red och inte red:D
Sjukt trötta var vi så efter lite grillning på kvällen så somnade vi som små barn. Klockan var inte ens 23 när jag somnade.

Den här dagen började med en promenad till bageriet för att köpa lite nybakat bröd. Mums mums med god frukost. Sjukt vad varmt och skönt det är här också. Idag när vi brummade lite i bilen så stod termometern på 20 grader. Folks springer runt i shorts och t-shirt, fantastiskt underbart med vår!
Vi var på stan en sväng och kollade lite och shoppade en del. Nu är vi hemma och ska softa ett tag innan det börjar bli dags att göra sig iordning för kvällen. Middag och fest står på schemat.
Kommer bilder från det här sen när jag kommit hem till min dator:)

Äntligen

IDAG ÅKER VI TILL CISSAN:D

Snart, snart, snart!

Ja nu är det nära alltså. I morgon kväll sätter vi oss i bilen och börjar våran långa resa ner till Cissan, kommer bli så hiiiiimla skoj! Känner att jag har en hel del som borde fixas innan bara, frågan är bara hur mycket av det som borde göras som jag verkligen kommer ta tag i:P

Hoppade över min ridlektion nu på förmiddagen eftersom jag inte känner mig riktigt pigg och jag tänker inte se till att bli sjuk nu när vi ska iväg. Så det blev till att vara hemma lite längre än vanligt idag och bara ta det lungt. Idag är även den dagen då Sofie inte längre har några tvkanaler. From idag så måste man ha en sån där digitalbox och det har jag självklart inte fixat än:S

Nä, dags att börja få lite saker gjort den här dagen också då kanske:P

RSS 2.0