Sommar, åh underbara sommar!

Tänk om jag alltid jobbade på Iggesunds Bruk!

Då skulle livet vara bra härligt!

Lördagsjobb

Truckutbildningen är nu avklarad! Uppkörningen gick superbra, hade aldrig kört förut men klarade banan galant, så nu är man ett truckkort rikare :)

Idag öser regnet ned utanför fönstret så det känns inte så himla surt att man ska åka och jobba, man kan ju lika bra tjäna lite pengar en sådan här dag.
Jag hoppas på att det kommer gå snabbt att jobba, skiften kan ju ha en förmåga att kännas ganska långa.
I morgon har jag stalljour på morgonen, så det kommer bli en lång dag. Först stallet från halv sju till halv tolv och sedan blir det jobb från 13 till 22., men efter det har jag två underbara lediga dagar framför mig:)

Nu ska jag hoppa i duschen

Truckutbildning, stallet och fiske

Då var dag två på min truckutbildning avklarad, måste faktiskt säga att jag lär mig massor. Idag hade vi genomgångar på förmiddagen och sedan efter lunch hade vi teoretiskt prov. Jag var så bäst på provet, fick 60 rätt av 60, det ni!! Så har ni någon truckfråga så kom till mig! ( fast gör inte det, för minns inget nu )

Slutade redan kl 1, jag gillar att vara hemma men fortfarande ha betalt :)

Var till stallet och tog hand om pållen och kollade på när Jennie red, så duktiga var dem två tillsammans.

Dagen avslutades med fiske på kvällen tillsammans med Johan och Sandra. Inte en ända fisk fick vi, men en hel drös med myggbet. Om det inte fanns mygg skulle jag kunna fiska i evigheter men dem rackarna förstör friden en hel del faktiskt.



Såhär många fiskar ville jag ha

Snart utbildning!

Första natten är avklarad och det gick bra! Jag jobbade med trevliga människor och jobbet jag ska göra är helt okej. Som alla jobb på en industri så kommer det nog bli ganska enformigt, iaf för en sådan som jag som är van att jobba med människor.
Idag har jag inte mått å bra, det märks att jag inte är van att jobba natt, plus att jag är sjuk också. Har haft huvudvärk och mått illa, men nu känns det lite bättre iaf. Ska försöka komma isäng i tid inatt så blir det nog bra i morgon :)

Så nu lite tv och sen sängen

Första skiftet

Det börjar närma sig det första skiftet. Vet vart jag ska vara men inte vad jag ska göra så det ska bli spännande att se. Har aldrig jobbat natt förut så undrar hur jag klarar det? Är rädd att jag kommer somna :P

Ska göra klart med packning och så nu, sen vid nio så åker vi mot bruket!

Så ser den nya ut :)


Update!

Här behövs nu en update!

Jag har nu gått på sommarlov! Sista skolveckan gick bra, och hör och häpna så var jag klar med allt 1½ dygn innan deadline, det gjorde mig stolt! Jag som alltid är ute i sista minuten, men nu var det ett sommarlov som hägrade så jag satte lite fart den sista veckan.

Var ledig i några dagar först och det blev underbara dagar, bara njöt av min ledighet. Tillbringade en fantastisk kväll men Bästa Bea ute i hennes stuga och agerade fiskare för en kväll :) Resten av helgen tillbringades med att bara vara ledig, det var otroligt skönt!

Denna vecka har jag börjat jobba, eller jobba har jag ju faktiskt inte gjort än, men jag har haft betalt i två dagar iaf :) Var på introduktion på Iggesunds Bruk på tisdag och onsdag.Det bestod mest av att lyssna på en massa info och kolla runt. Fick mitt schema för sommaren och kan inte säga annat än att det var bäst :)
kommer jobba samma tider som min darling så gott som hela sommaren! SUPER BRA!!!

I fredags så hämtade jag hem min syster från Arlanda, så nu är hon här och ska bo med mig hela sommaren, får väl se om vi slår ihjäl varandra...hihi!


Ja men det var en update, nu har vi kommit till lite mer nutid. Idag har jag varit och tittat på tävlingar i Delsbo och agerat lite lagledare, det är alltid skoj. Jag tycker ju om att stå och peka vad andra ska göra så passar mig perfekt :)
På tävlingsplatsen så såg jag världens sötaste vovve, nu är det klart, en sån här ska jag ha


Nya grejer



Testar litegrann här nu. Har köpt mig en ny mobil och måste ju testa ta bilder med den, önskar nu att jag kommer bli superduktig på att blogga och börja knäppa en massa roliga kort till min blogg. Nu säger jag önskar, för jag vet själv att jag kan vara ganska dålig på detta :)
Tänk om man hade en massa läsare och en rolig blogg, det skulle ju vara superkul :)

Jag bör nog lägga lite energi allmänt på att lära mig hur teknikprylar fungerar, för det är något som jag är väldigt dålig på, men tänk hur mycket man kan göra med tex sin mobil, jag ska banne mig lära mig allt!

RSS 2.0