Teaterplanering och föreläsning!




Sitter nu här på mitt rum i Härnösand och inser att jag borde förbereda morgondagens litteraturredovisning, men finner ingen inspiration. Jag tror att det löser sig när man sitter där och ska prata om just sitt kapitel, det brukar göra det. Ibland funkar det bättre att bara köra på känslan och prata på om det man ska istället för att ha för mycket anteckningar, låt oss hoppas det är så i morgon :)
Ska nog läsa igenom kapitlet igen iaf.

Dagen har gått hur fort som helst i skolan! Först tränade vi inför våran redovisning i morgon, en liten teaterföreställning, sen på eftermiddagen så var det föreläsning. I morgon är det bara en massa redovisningar, men det ska nog gå bra.

Längtar hem!

Mot Härnösand

Nu närmar det sig en skolvecka igen! Idag så åker jag upp mot Härnösand för ännu en skolvecka, jag tror mig ha ganska bra koll på vad som ska göras denna vecka och att jag har det mesta klart :)
Denna termin verkar mycket lugnare än den förra, men så var ju den förra väldigt hektisk också.

Nu blir det till att färdigställa det sista arbetet och förhoppningsvis hinna åka en sväng på hojen med Johan innan det sen är dags för att packa sig iväg norrut.

Tisdag igen då

Har slagit upp mina skolböcker och sett över planeringen över hur jag ska hinna med allt innan nästa innevecka, det ser inte helt lätt ut men det ska nog gå.

Igår blev det inte mycket pluggande, fick världens huvudvärk på eftermiddagen så jag klarade inte av att göra så mycket annat än att sällskapa katten i sängen, men idag känns det mycket bättre :)
Har läst ett kapitel i min skolbok och tänkte försöka hinna med ett till idag, sen blir det stallet och sedan kväll tänkerr jag minsann titta på fotboll! Heja Sverige!

Nu ska jag mejla några lärare och se vad jag ska göra för uppgifter för det där jag missade förra veckan...

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen :)
Resan har varit alldeles underbar och vädret helt perfekt, men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst! Det är på något vi alltid härligt att komma hem.

Nu väntar en massa skolarbete på mig och sedan en sväng till pållen :)

RSS 2.0