Home sweet home

Äntligen hemma igen efter en helg i Fjollträsk. Haft det fantastiskt bra iaf men shopping, trevligt sällskap, god mat,
fina hästar mm

Har varit duktig och avklarat en bit på min julklappslista också, det känns bra! Finfina grejer hittade jag:)

Däremot så suger det ganska rejält att komma hem och så är det ingen hemma:( Nattskift borde inte få finnas! 

Uppdatering!

Ja då ska jag ta och dela med mig lite om mitt liv här nu då i bloggen som är otroligt välbesökt. Det är typ en som läser och det är Syrran, vilket är ganska onödigt för oftast så vet hon redan om det som jag skriver om, men iaf så är tanken att jag ska försöka bättra mig nu när syster snart åker till landet långt där borta i ett helt fucking år!!!

Så ja, börjar med att berätta det  du redan vet nu då Sandra;)

I morgon åker jag till Sthlm för att shoppa, gå på globen och lite festligheter på kvällen kanske hinns med, vem vet. Det är alltid lika skoj att åka iväg den här helgen, lite skönt att ha som en helig helg när vi tjejer beger oss mot storstaden och gör den lite osäker:)


Det som ska inhandlas är mest lite julklappar, eller ja...hmmm, mammas och pappas kan jag inte köpa nu, Syrrans är fixad, Jonas ska jag och mamma ordna nån dag, Niklas är så enkel så den fixar jag dagen innan, så ja då är det bara julklappar till den bästa kvar:) Och till den bästa har jag redan en massa ideer så det här kommer bli den enklaste julen på väldigt länge. Allting känns klart redan innan december har börjat, det ha nog aldrig hänt förut. SKÖNT är vad det är iaf!

Nej nu är det dags att packa det sista och sen lägga sig under täcket och slumra, ska ju ändå upp tidigt i morgon.
Bye bye. See yaa

Myyyyys

Japp idag har de hänt, en vecka för tidigt men nu kunde jag inte hålla mig längre:) Ger er en liten titt...

 


Vill julpynta

Jag känner ett stort sug av att julpynta. Det är ju så mysigt när man har satt upp julgardinerna och har adventsstakar i fönstret:) Sen lite ljus framme och sånt så är det super, nästa helg får jag lov att göra det iaf. Hoppas på lite snö och nu bara så blir det super:)

HELGEN!

Ja nu var den här helgen över också då. Tänk att de lediga dagarna alltid bara flyger iväg. Blev en väldans skojig lördag tillsammans med brudarna iaf, för er som inte hade koll på det så var det Cissans 25års dag och det måste ju såklart firas med buller och bong:)
Blev en riktigt bra dag tycker jag med god mat, trevligt sällskap, lite bastu, lite buzz och en massa sing star. Vilken tur att det är någon som fyller 25 varje år nu i några år framöver så vi får fler tillfällen att festa till det så här:) Tyvärr så kastade sig en enorm huvudvärk över mig vid 23 tiden så det blev ingen utgång fr mig utan jag begav mig hemåt istället, det kändes som ett klokt val med tanke på att jag har legat sjuk alldeles för länge redan, nu vill jag bli frisk!

Har varit och ätit lunch med Bea på stan idag och ska snart bege mig iväg till stallet och jobba lite.

See yaa

Miss you!


RSS 2.0