Torsdag och solen skiner

Det var verkligen trevligt på middagen igår, god mat och och gott sällskap. Varför gör man inte sånt mitt i veckan lite oftare?
Nu ska jag bege mig ut i solskenet, först skomakaren och sen blir det stallet.

Middag mitt i veckan

Idag har Josefine flyttat lille Tysken till stallet! Det gillar jag, nu kommer jag kunna hjälpa henne mycket mer, och det är ju kul att komma igång med ridningen igen :)

Gillar även starkt att man börjar känna att våren kommer :)

Nu är det dags för mig att svida om för att sedan möta glada vänner nere på stan för en bit mat!

Sommartid!

Det är skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst! Har varit ute och flängt runt en hel del på sistonde så nu blir det nog lite paus hemma ett tag.

Igår så var det paus från skolböckerna, istället så var jag till pållen, tvättade, packa upp, tvättade bilen, var på stallet och kikade på Amandas ny stjärna, handlade och tillslut bara myste i soffan :)
Idag så är vovven här så det ska bli lite promenader idag mellan läsningen i skolboken, hmm måste även handla det jag glömde när jag var på affären igår.

Dags för att gå ut i solen :)

 


Mars mars måne...

Tiden bara springer iväg måste jag säga, sen sist jag skrev här har det hänt en hel del. Johan hade syskon på besök och jag min syster på besök :) Den veckan åktes det skidor, vi var på bio, festade (vilket jag aldrig mer kommer göra om), var ut och åt med familjen på Texas och shoppades.
Veckan efter blev det plugga och sånt bara för att sedan dra iväg till Åre en vecka.
Jag hade aldrig varit i Åre förut men jag lovar att det inte var min sista gång där, shit vad det var grymt! Fler veckor i åre till mig tack!
Pluggade som en tok i helgen för att nu vara i Härnösand. Tenta i måndags och nu en massa föreläsningar om dagarna av varierande kvalitee. Den föreläsningen vi hade idag var den bästa hittills, shit vad jag lärde mig mycket och vad kul det va!
Nu sitter jag här i härnösand på min systers födelsedag!

Så dessa personer saknar jag mest just nu! Puss till er

ps.vi har bott i vårat hus i över ett år nu, tiden ruuuuuusar fram.ds

RSS 2.0