Dag 2

Har haft superfint väder idag, solen sken och termometern stod på -10, vindstilla var det också:)
Lägger ut lite bilder så du blir mer sugen Bea:D


Vi två:)


Utsikten från toppen


Vinterlandskap


Vi bor i stugan mitt på kortet, bredvid flaggstången


Dag 1

Nu har vi anlänt till fjällen:) Tog ganska precis 4 timmar upp hit, så det var inte så farligt. Bor i en jättefin stuga, mindes inte stugorna såhär men antagligen så är de renoverade sen dess.
Tänkte egentligen inte åka skidor idag men när det kostade 10 kr mer att hyra skidor en dag till så blev det ett lätt beslut. Så lite drygt två timmar blev det i backen, och det känns lite i benen nu, men gud så skoj det var:)
Så nu blir det skidor i 8 dagar i rad. Bjuder på lite bilder från dagen...


Stugan


Köket


Dags för premiäråk:)


Utsikten från stugan


Utrustning- check

Nu är det nära, snart är semesterveckan här:)
Dagen har ägnats åt lite jobb, bytt bil, handlat mat, packat och provat min skidutrustning. Börjar känna mig ganska så klar nu faktiskt, lite småsaker kvar att packa ner, men det är sådana saker som jag ska använda i morgon innan jag åker bara så det går snabbt att slänga i väskan.

Inviger min nya väska nu på den här resan, blir lika glad varje gång jag ser den:) Den är så fin!! Ska försöka knäppa en bild på den och lägga ut här. Inte för att någon annan bryr sig kanske men jag vill visa hur fin den är:)

Nä nu blir det att dona med det sista innan det är dags för en pratstund med syrran på skype!


Måndag igen....

Känner mig seg idag, sådär som det kan kännas ibland på måndagsförmiddagarna när man ser en hel arbetsvecka framför sig. Beror nog till viss del på att jag jobbade hela helgen, men vad gör man inte för lite kosing till resor mm:)
Känns lite bättre iaf när jag tänker på att på fredag eftermiddag så åker vi till fjällen:) Nio dagar i fjällen, det kommer bli helt fantastiskt skönt. Jag längtar efter att stoppa i fötterna i ett par pjäxor och fara iväg på skidorna, men det kommer nog bli en hel del vurpor med tanke på hur länge sedan det var man stod på ett par skidor:) Men sådant hör väl till?

Nä, nu är det dags för mig att läsa syrrans blogg och sedan ska jag försöka bli lite klokare på det här med medlemsregistret...

8 månader

Idag är det 8 månader sedan jag fann kärleken:) Tänk vad snabbt tiden går, samtidigt känns det som vi kännt varandra i hur många år som helst. Åhhh så lycklig jag är, det går inte att beskriva med ord!

Härligt att få vara med om världens finaste kärlek!




Nytt år och nya möjligheter

Visst är det konstigt det här med att så fort det börjar ett nytt år så börjar alla människor bli så himla duktiga. Nya träningsplaner, matplaner, sparplaner mm.
Det är lite lustigt, för vad säger egentligen att man skulle lyckas bättre nu i början på året än en anna tid på året? Haha...ändå tror jag vi är många som känner igen oss i det här, jag är en utav dom. Vi har börjat en tävling i viktnedgång mellan övervåningen och undervåningen:) Så 2010 here we come:)

Johan jobbar natt så här sitter jag ensam hemma och gruvar mig för att behöva kliva upp i morgon kl 05.20 och jobba i -15 grader. Brrr vad kallt! Men men vad gör man inte för att tjäna lite pengar så man kommer kunna åka till USA i sommar och hälsa på Sandra:)


Okej Sandra här kommer ett inlägg

Jul och nyår har passerat. Julen firades här hemma i huset med delar av både min familj och Johans, blev riktigt trevligt:)
Nyår firades hemma i Bea och Mattias hus. Mat, dryck, singstar och en massa skoj blev det där.
Nu börjar vardagen smått närma sig, först är det en trettondagsshow bara sen på torsdag så är det vardag igen. Det har sina fördelar det med måste jag säga, även om det är väldigt skönt med lov och lite mer ledighet än vanligt.
Det stora på almanackan just nu är våran resa till fjällen:) 9 dagars i fjällen är inte fyskam alltså. Fick även bekräftat idag att Bea och Mattias planerar att komma upp de sista dagarna så det kommer bli toppen:)

Nu till systers privata del:)
Här hemma är det massor av snö Sandra, som du nog såg på bilderna och för tillfället så snöar det ännu mer! Så här finns det snö så det räcker och blir över. Har varit och tränat til showen idag, synd att inte du är hemma för det här kommer bli riktigt bra alltså:) Har du tur så filmas det iaf!
ps.Fabian är söt.ds


RSS 2.0