Hedemora

Helgen har tillbringats med min älskling i Hedemora hos hans far. Riktigt mysigt har det varit:) Vi åkte dit i lördags någongång mitt på dagen och kom hem vid 4 tiden idag. God mat och trevligt sällskap (vilket är en självklarhet när Johan är med) har det varit hela helgen.

Åkte hemåt idag och allting flöt på så bra, åkte lite småvägar från Johans pappa och tittade runt lite, fint var det minst sagt. Älskar vinterlandskap!!
Svängde in i Gävle för ett givet maxstopp och en titt på Gävlebocken, jag hade aldrig sett i verkligheten innan idag. Började bege oss hemåt vilket gick alldeles lysande tills strax innan söderhamn,då körde vi in i världens snöoväder. Gick bara att köra 30 km i timmen och då såg man ändå inte bilen framför typ.
Passerade Söderhamn och vädret blev lite bättre, skönta tänkte jag nu kommer det gå lite snabbare. Men ack så lurad man var, det var ju plogbilar på vägen. Låg i 40-50 km i timmen hela vägen från Söderhamn till enånger, minst sagt tålamodsprövande med tanke på alla andra summa bilister som var ute längs vägarna. Såg en bil som var låååååååångt nere i diket....HAHAHAHHA på honom tänkte jag bara när vi passerade, hoppas han har lärt sig att anpassa hastigheten nu:)
Jaja, det var iaf en av de längsta bilköer jag har legat i någongång.

Väl hemma så återrstod det bara ett problem.....Backen! ( För er som inte vet detta så har vi världens uppförsbacke upp till huset som har blivit lite problematsikt och ganska underhållande under en vecka nu)
På tredje försöket så kom vi upp för backen:) Tur att Johan har fyrhjulsdrift, för min lilla pärla hade inte tagit sig många meter inte:)

Nä usch nu börjar det bli dags att sova. Börjar jobba 07.45 i morgon

Godnatt


RSS 2.0