Lonely!

Då var det bara jag och missen i några dagar!




Ny vecka, nya möjligheter?

Varför är det så att vi tenderar till att tänka att ja nu börjar en ny vecka och det ger nya möjligheter?
Hur många har inte startat sitt nya liv på en måndag? Vad det är som ska ske kan variera...nya matvanor, motionera bättre, vara positiv, städa, ta tag i jobba telefonsamtal mm. Ja listan kan nog göras lång!

Jag är själv en av dem som gärna tänker så. Kommer på mig själv att sitta och tänka att i morgon är det en ny vecka, nu ska jag ta tag i skolan ordentligt och se till att motionera varje dag. Visst, det är ju bra så länge det fungerar som en morot och det verkligen blir en förbättring. Men allvarligt, hur ofta blir det så?
Om man vill förändra saker i sitt liv och göra det till det bättre så lovar jag att det fungerar lika bra på en tisdag ;)
Våra tankar är roliga och vi är nog bra duktiga på att lura oss själva!
Det bästa är ju trots allt att ta tag i allting på en gång.

Nä, i morgon måndag ska jag minsann börja med att ta tag i saker på en gång ;)

Ensam fredag!

Johan har åkt till jobbet och jag sitter här ensam i soffan och är trött! Kanske man borde sova snart?

Det gick bra att jobba idag iaf, var riktigt roligt och jag lärde mig en massa. Så nu är jag peppad att gå ut och jobba fler ggr :)


Gäääääsp

Dagen har varit väldigt lugn och skön  :) har myst på hemma, läst lite i skolböcker, kollat på film och varit på promenad. Nu sitter jag hemma och väntar på att mannen ska komma hem så det blir lite liv i huset.

I morgon ska jag göra mitt första pass via rekryteringen, spännande! Har försökt intala mig själv nu att det kommer gå bra. Jag blir alltid lite nervös när jag ska till ett nytt ställe och inte riktigt vet vilka jag ska jobba med, vad som ska göras osv. Fast jag har ju insett när jag har varit på min praktik att det är nog ingen fara att jag är den sämsta vikarien dem har fått. Vissa verkar ju bara stå där inne i lokalen i 8 timmar och titta på barnen, och det gör jag iaf inte.
Jag hoppas iaf att det går bra så jag kommer vara peppad på att fortsätta gå ut och jobba lite:)

Tack för igår Bea!! Tillsammans var vi mästerkockar :)

Mitt i veckan och dags att ta tag i saker....

Sitter i soffan under en filt och fryser. Borde läsa lite, men finner ingen som helst inspiration till det :(

Kanske man skulle ta och städa lite så känns det bättre sen..

Skolarbete

Nu är jag nästan klar med skolarbetet som ska in idag, sen ska de andra böckerna börjas med!
Idag fick vi besked om Danmark iaf och det blev tyvärr inte jag som fick åka utan det blev mina underbara studiekamrater. Fast ganska skönt egentligen, nu blir det inte lika stressigt iaf :)

Ska skriva klart lite nu sen blir det Reakväll på Team Sportia!

Sista vilan...

I morgon börjar en ny vecka och för mig är det slut på vilan! Har tagit mig ledigt nu i några dagar men i morgon är det slut på det, då ska litteraturjournalen skrivas och studierna för resten av tiden planeras.
På ett vis känns det skönt, det är skönt att ha ledigt men samtidigt är det ju skönt att få något att göra om dagarna :)
3 veckor hemma nu med studier på schemat och sedan börjar praktiken! Allting har sin tjusning!

Lever på att vara positiv och känner mig nöjd med att inte ha behövt göra om någonting på två terminer i skolen, klarat allt på första försöket. Klappar mig själv på axeln :)

I morgon ska vi få reda på vilka som får åka till Danmark också, får se hur det blir, oavsett så blir det bra :)

Nu ska jag fortsätta titta på söndagsfilmen

Sportlördag

Har idag haft en riktig sportlördag med min bor här hemma i soffan. Längdskidor, skidskytte och handboll och det ända som höll måttet var väl skidskyttet, men ja det var trevligt med lite sällskap i sportsoffan iaf.

Blev sedan lite mat hemma hos mamma och nu sitter jag och Johan och kollar på gladiatorerna.

Ht!

Tog mig en promenad tidigare idag och när jag kom förbi Albert & Herbert så stötte jag på HT. Tydilgen har dem någon fråga i tidningen varje vecka som dem ville att jag skulle besvara.
Vad är det bästa som hänt den här veckan? eller något liknande var frågan..... Som jag fick fundera...Vad har varit bra denna vecka, hmmm... Svårt att komma på sådär rakt upp och ned!
Svarade något tråkigt svar som att borta bra men hemma bäst, så ja det var nog att komma hem igen efter en innevecka.
Sedan när jag knallar hemåt igen så kommer jag på svaret...... JERRINGPRISET såklart! Jag skulle fan ha svarat at det bästa den här veckan är att Roffe vann Jerringpriset! Smart i efterhand men inte i stundens hetta!

Har lekt runt lite med Papsens kamera idag









Nu fick jag ju visa vårt fina kök också

Fredagsmys.....?

Usch idag är en sådan där dag när man är tjock, ful, fet och lat! Eller ja, det känns så iaf. Ska ta mig en promenad nu i minusgraderna och se om det känns bättre sen!

Hemmatid igen!

Nu så var inneveckorna slut för denna gång, så nu blir man på hemmaplan ända till vecka 9 och då är det bara 2 dagar, me like!
Fast jag ska inte klaga på ionneveckorna för jag har fantastiskt roligt under dagarna, det är bara kvällarna som är så himla trista!

Den här dagen ska börja med att tanka upp mammas bil som jag hade till Härnösand, hämta ut mina skolböcker som har kommit och sen invänta min sambo så får vi se vad vi hittar på :)

Ska försöka testa pappas kamera idag också, så får vi se om det blir en sådan för mig :)

Hur vet man vad man vill.....?

Jag har insett att det inte är så lätt att veta vad man vill här i livet!

I somras så jobbade jag på Iggesunds bruk och stortrivdes, kände att här kan jag tänka mig jobba framöver i livet. Kände mig allmänt less på den utbildning som jag har valt och var osäker

Nu däremot så känner jag mig väldigt nöjd med min utbildning och älskar det, istället fundersam över om jag verkligen vill sommarjobba i sommar.... Hur vet man vad man vill?

Får en känsla av att jag inte är så himla kräsen utan jag trivs bra i de flest situationer och är inte så förtjust i förändring. Men det finns väl något bra i det också...
Känns bra nu iaf och det är så kul att gå i skolan, samtidigt som det är jobbigt att var hemifrån men jag stormtrivs verkligen med min studiegrupp under inneveckorna :)

Nu ska jag koncentrera mig lite mer på handbollen!

Shit vad stort!

Gudars! Att titta på idrottsgalan har varit nervöst! Men gud så bra det blev, ville att Hellner eller Roffe skulle ta hem Jerringpriset och plötsligt så var det bara dem kvar :)
Lyckan var stor och jag insåg att Roffe borde ta det här, kul för ridsporten och han är ju bäst!
Skrek rakt ut så alla i mitt hus borde ha vaknat, ROFFE VAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!!!

Fint tacktal och en rörd Roffe! Shit vad stort detta är!




Stolt över att tillhöra ridsporten!!

Dags igen!

Nu var det dags igen, imorgon tar jag bilen och far norrut. Ännu en innevecka står på schemat, fast nu en lugn sådan. Med det menas inga examinationer utan man ska bara lära sig en massa :)


Sömnproblem

Usch vilken natt det har varit! Hatar att sova dåligt. Igår gick Johan och la sig tidigt och jag kröp ned vid halv ungefär, men kunde verkligen inte somna. Johan låg och pratade i sömnen för fulla muggar och jag hade inte hjärta att väcka honom eftersom han skulle upp kvart i fem.
Gick tillslut och la mig i det andra rummet men där fick man inte heller vara ifred för då kom katten och störde mig. Efter mycket om och men så somnade jag vid halv fem ungefär, fy tusan!
Sov till 11 idag och vaknade då toktrött, men det var bara att pallra sig upp.

Har iaf lyckats städa bort lite jul här hemma idag och tvättat, men nu är energin borta så jag vilar lite :)


biiiiiiil



Kollade på bil idag och jag älskar den :)

Fredag och ledig!

Dagen började bra....vaknade av att katten spydde i sängen. Så då var det slut på sovmorgonen och dags att kliva upp :)

Sitter nu och väntar på att mannen ska komma hem, då ska vi åka och kolla på bil igen. Denna vill jag ha för den är blå :)

Hemma igen

Jajjemen nu var man hemma igen! Sköööönt!

Har saknat mina darlingar, nu blir det kvällsmys och i morgon soooooovmorgon!

Sista kvällen

Ja när jag är här så är det alltid en nedräkning tills jag ska hem :)
Ändå måste jag tillägga att jag har jättekul på dagarna men kvällarna blir ensamma och jag längtar hem till min älsklingar där hemma.

Njuter nu av att allting är inlämnat och redovisat. I morgon har vi barnintervjun som ska redovisas men det är jag inte nå nervös över för det är en sådan där behaglig gruppdiskussion bara. Känner mig stolt som gjorde mitt föräldramöte igår, för gud vad nervös jag har varit för att stå där och göra det där, mendet gick jättebra faktiskt! Känslan är så skön i kroppen när man har plågat sig igenom en sådan där grej som man är nervös för och man märker att det gick riktigt bra t om.



Här en bild på mina härliga studiekamrater inför redovisningen.



Och här är jag och Marie!

Nej nu ska jag packa ihop mig här för i morgon är det hemfärd, skönt också att vi slutar kl 12 så man får åka hem medan det är ljust.

Förberedd eller inte?

Jag vet faktiskt inte om jag känner mig förberedd eller inte inför veckan som kommer. Vissa delar känns ju busenkla och jag känner mig välförberedd, men på vissa punkter vet jag inte. Kanske jag är förberedd eller så kommer jag stå där med världens panik när det är dags för redovisning :)
Hur som så är det bara att åka dit i morgon och göra sitt bästa försöker jag nu intala mig själv om:) hihi det kanske funkar!


Jaja, i morgon dags för Härnösand iaf. innan dess ska jag till min förskola och hämta lite material som jag vill ha till min redovisning. Kommer vara trist som vanligt där uppe på kvällarna men dagarna på skolan är iaf roliga, plus att det finns ju en charm med att vara bortrest några dagar och det är att det känns så hiiiiimla bra att komma hem sen igen :)
Två och ett halvt år tillsammans, alltså inte nykär och ändå kan 3 dagar på skilda håll kännas så långa. Det är det fina med kärlek!




Men paaaanik

Gjorde misstaget och började läsa om nästa delmoment, asså hallå! Nu fick jag panik!!

Får försöka se det postitvt, klarar jag detta så har jag lärt mig massor iaf

Snart är det dags!

Igår var det trettondagsshow på stallet och vi var självklart där och både tittade och hjälpte till. Deltog också i ridlärarnas shownummer, fantastiskt roligt är det, hopps det är lika roligt att titta på:)

Det närmar sig med stormsteg nu för den första inneveckan på året, och den första på länge. Har ju inte haft innevecka sedan vecka 44. Känner att det är lite gruvsamt, gillar inte de här muntliga redovisningarna riktigt. Så fort tisdagen är över så ska jag njuta och förbereda mig inför nästa delmoment.

Nu ska jag titta på skidskytte!

RSS 2.0