Man lär sig något nytt varje dag

Sitter och kikar på min telefon litegrann, det är väl på tiden att man lär sig något om den när man haft den i ett halvår :)

Så nu har jag skype i mobilen Syster!!!!! Nu kan jag prata med dig obehindrat :)


Ensam kväll i soffan

Sitter här nu alldeles ensam i soffan....om det är trist? Jo lite, men passar på att njuta av lugnet :)
Blir tv tittande och bara mysa med katten.

I morgon så blir det eventuellt en pluggdag med min kära studiegrupp och efter det middag och vin. Sara meddelade nyss att hennes karl var sjuk, så får hoppas han piggar på sig så hon kan ta sig hit och plocka med sig Jennie.

På torsdag, då börjar det.... SKID-VM!!

Tjolahopp!

Tisdag, tisdag, tisdag....hmm undrar vad man ska hitta på idag då...

Eller ja, nu är det så att jag vet precis vad jag borde göra, men inget av det jag borde göra lockar särskilt mycket. Lyssna på detta... Städa, tvätta, handla mat, läsa och göra klart min inlämningsuppgift, ungefär vad av det lät mer underbart än sitta här, kolla på film, ta en promenad och mysa....
Det är inte lätt här i livet :)

Hihi, men jag ska inte klaga, jag trivs faktiskt riktigt bra som distansstudent, det har sina jobbiga stunder, men det är så skönt att inte pendla till skolan eller bo på annan ort. Än så länge så har jag fått allting gjort under mina hemma veckor så jag hoppas självdisciplinen håller i sig.

Nu ska jag sätta mig och jobba vidare med skolarbetet, men först slänger jag igång en maskin med tvätt :)

Bea, du måste komma och hälsa på så du får se rummet ju :)

 



Den här filuren ställer ibland till det litegrann, svårt att plugga med en sötkatt över hela datorn :)


Måndag igen!

Jah, då var det dags att öppna skolböckerna igen! Förra veckan var ju som sagt innevecka, phu dem är jobbiga!! Hade tenta på måndagen från 8-12, och ja, jag använde mig av varje minut men hur det gick det har jag ingen som helst aning om.....Hoppas, hoppas att man klarade den.

Resten av veckan bestod mest bara av en massa timmar i skolbänken och en massa samtal till bilverkstaden, det var obeskrivligt skönt att i fredags hämta ut bilen från verkstaden och brumma hemåt.
Kom hem till ett nyrenoverat rum :) Min sambo måste verkligen vara världens bästa, han renoverar ett rum medans jag är borta hela veckan :)
Kom på nu att jag genast ska hämta kameran, så kanske jag kan lägga ut bilder på rummet redan nu!

Sådär....
Detta är en bild på hur det såg ut, jag hatade verkligen de där färgerna!!




Såhär ser det ut nu :) Mycket nöjd med resultatet, jag borde åka bort oftare!



Nä nu ska jag göra en studieplanering!

Dan före dan....

Ja som rubriken beskriver så är det dagen innan tentan idag. Vet inte riktigt hur väl förberedd jag känner mig men det lär väl visa sig i morgon. Har en hel del plugg som jag har tänkt göra idag också innan det vid 7 tiden är dags för att åka upp till Härnösand. Har ju bestämt mig för att åka upp redan idag och istället få en bättre morgonrutin inför tentan, det känns inte som det ultimata att sätta sig i bilen kl 5 på morgonen när det är en stor tenta som väntar.

Nu skriver jag bara om tentan för det är det ända som finns i mitt huvud just nu...


Tisdag, och snart dags för sängen

Måndagen gick i pluggandets tecken, lyckades nästan svälja hela den tuffaste boken, det tycker jag var duktigt av migg (klapp på axeln)

Idag så började jag med ett besök hos barnmorskan, det var dags för nya piller. Efter det så blev det en skön stund med Jennie och god lunch på jambo :)
Hjälpte sedan mamma att tvätta bilen och passade på att tvätta våran också.

Plugga har jag gjort idag också, men bara sådär lite lagomt, man kan ju inte ta ihjäl sig varje dag..... Men jag har lyckats följa min planering iaf och det är huvudsaken. Känner att jag nog kommer hinna med allting inför tentan och det är en skön känsla, men jag är ändå orolig för att tentan kanske kommer vara väldigt svår, men ja ja det är inget jag kan göra något åt. Det ända jag kan påverka är att se till att vara tillräckligt påläst när jag kommer dit.



Nu på kvällen så kom Bea och Mattias över en stund, det gillas :)

Nä dags för mig att läsa mina 10 sidor jag har kvar för idag och sedan sova, för i morgon ska det ridas :)

Helgen går mot sitt slut!

I fredags så var vi på Iggesundsrevyn, blev pizza med familjen i iggesund först och sedan vidare till Folkan för revy. Den var riktigt bra, för min del så skulle de här revyerna gärna få gå oftare.



Lördagen tillbringades till stor del i Sundsvall på Skid SM. Det var sprint som stod på schemat och det var jag, Johan och Jonas som åkte dit och kikade. Skoj, skoj var det och vädret höll sig bra även den här dagen. Pulsade runt i snön och hejade på alla duktiga åkare. JAG ÄLSKAR SPORT!!!
Efter det blev det en sväng på Mediamarkt och sedan mat på Max :)

Vid 19 tiden så åkte jag till Jennie och bara myste, snackade skit och kollade på melodifestivalen (helt värdelöst). Bea saknades, hon hade ju tillbringat ett dygn på sin toalett, så henne ville vi inte umgås med:)


JA JA JA!!!

JAG KLARADE TENTAN!!!!

Är så himla nöjd nu för jag trodde inte att det skulle gå vägen, men jag klarade den t om med marginal :)


Fredag

I onsdags så gjorde vi våran första tenta, det var en hemtenta så vi fick sitta hela gruppen och diskutera. Det var skönt för det var då inte en lätt tenta, och såhär i efterhand har man ingen aning om hur det ska gå, så nu är det bara att hoppas på det bästa. Är så nyfiken, vill ju veta nu hur det gick :)

Igår var jag och Jonas till Sundsvall och kollade på skid - SM. Snöade hela dagen men vad spelar det för roll när man får njuta av lite sport!
Det var väldigt kul iaf, dem åkte så många varv så man hann se dem flera ggr. Jag hejade friskt på mina favoriter :)
På lördag är det dags igen att åka upp och se sprinten, då ska även Johan förlja med.

Idag så är det plugg som står på schemat och vid sex åker vi till Iggesund för en bit mat och sedan revy, det ska bli hemskt kul :)

Ska se om jag lyckas lägga ut en filmsnutt från gårdagen senare. (Måste nog be syster om hjälp)

RSS 2.0