Gästbloggare

Soffan är så urusel på att blogga så nu tar jag över och gästbloggar - bara för att.

Hon påstår att hon glömmer att blogga, fast jag tjatar på henne.. guldfiskminne? Hon påstår även att hon inte har tid, men allt hon har är tid, bara hon struntade i att sova till eftermiddagskaffet och slutade gulla med Skitmåsen(aka Johan) om nätterna så skulle hon ha hur mycket tid som helst att blogga och göra sin syster nöjd.
Anledningen till att hon inte bloggar kan också vara för att Skitmåsens dåliga svenska smittats av på henne och att hon skäms över den, vågar inte visa upp den för hela vida världen(eller de få läsare hon har, hihi). But Sofie, you can blog in english you know..

Hon påstår sig även ha rätten att komma hit och äta upp min kladdkaka som jag slitit och lagt ner tid på, mitt fina mästerverk som jag var så stolt över(läs: en bränd väldigt ful kladdis som jag nästan skäms över).

Tack för mig,
Soffans älskade syster


Snart dags för avresa!

Idag är det torsdag och det är planeringsmöte och en massa lektioner som står på schemat. I morgon däremot så är det avresa som gäller. Dags för kryssning i 2 dygn, kommer bli härligt känner jag på mig!!
Ett galet gäng som alla stiger ombord på en stor båt och gör helgen till ett minne för livet:)

Nu, dags att hämta min mobil som jag glömde hos syster igår:)

Söndag!

Ja nu är helgen snart slut, tänk vad fort tiden går så fort det vankas lite ledighet:)
Har jobbat idag med, men bara 2 timmar, men på något vis så blev jag på stallet i 4 timmar ändå. Konstigt det där:)

Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar, lite sådär härligt bortskämd idag och snart kommer Johan hem! Kvällen tillbringas nog i tv soffan med något gott att stoppa i magen...

See yaa


Helg igen!

Veckorna bara rusar fram känns det som :) Nu är iaf det helt klart med flytten, både min och Johans lägenheter är urstädade och klara. Riktigt skönt, nu har vi bara det här hemmet att ta hand om:) Trivs som fisken i vattnet här ute i skogen gör vi också, är otroligt skönt att bo lite större än på 40 kvadrat.

Helgen har inte varit så speciell. Johan jobbar 12 timmar om dagen så han ser man inte så mycket, själv så jobbar jag några timmar på eftermiddagen med ett nybörjarläger för vuxna, men jag har bara en elev så det är rätt så soft:)

Nä, nu ska jag sätta mig och kolla på lite utbildningar...

RSS 2.0