Sluta blåsa!!!

Jag gillar vintern med all snö och det blir ljust och fint ute, men jag hatar blåsten!! Blåsten blir värre på vintern känns det som, det blir ju så himla kallt när det blåser. Det ogillas!!


Annars så leker livet:) Jobbar på som vanligt och har nu börjat nedräkningen till Thailand och även till min sista arbetsdag. Det är mindre än 3 veckor kvar nu ju.
Har införskaffat mig en ny kamera, för min gav ju upp. Den är rosa och fin och den är även en videokamera:)

Nej nu är det lunchdags för mig :)

JAAAAAAAAAAAAAA!!!

Japp som rubriken förklarar så ligger det lite glädje i luften!

I torsdags kom mejlet som jag så länge har väntat på, det mejlet som förklarar att min reela kompetens har gått igenom och jag får vara med i vårens antagning :) Shit vad bra det känns nu! Man ska inte ta ut något i förskott men det här känns som att det kan gå vägen nu.
Tänk vad annorlunda livet kommer bli..... Det kommer inte bli en dans på rosor, för plugga är tufft. Men det kommer skilja sig rejält från hur livet ser ut just nu tror jag. Förändringar gillas :)


 Är uppe med tuppen idag för att strax åka till stallet och jobba.Har faktiskt varit vaken sen 05.15, för inte lyckades jag somna om när Johan åkte till jobbet. Idag blir det ridskolecupen och i morgon blir det till att sköta pållarna i stallet! Jobb, jobb = money money



Dåligt samvete....

Har märkt att jag ibland har en tendens till att skapa mig en massa bekymmer.... Dåligt samvete tillexempel är något jag lider av, eller kan man kalla det för det?!? Jag tar iaf på mig skulden för en massa saker som nog inte är mitt fel. Som tex så är det vi som har hand om sandningen av våran gata här hemma nu i november ( fast jag måste erkänna att jag inte har gjort ett smack utan det är Johan som har sandat ) och då vill man ju att det ska var bra så ingen är missnöjd när det är vi som har ansvaret. So far är det väl ganska normalt tänkande.... Men nu kommer vi till delen som jag idag insett är ganska sjukt att jag mår dåligt över. Han som sköter plogningen av vägen har inte plogat när det var sådär slaskigt och jävligt på vägarna, vilket gör att våran väg nu är den spårigaste isgatan i hela staden!!! Det här tycker jag är jobbigt eftersom det är vi som sköter om sandningen och vill att alla ska var nöjda, men det kommer dem inte vara eftersom vägen är så ful! Idag kom jag iaf till insikt med att jag är knäpp:) Jag kan inte ta på mig skulden för något som inte är mitt ansvar. Vad skulle jag göra liksom, skotta hela vägen för hand eller?? Knäppa ideer som jag delar med mig av :) Dagarna rullar på nu iaf, tiden bara rinner iväg. Veckorna ramlar liksom på fort när det händer en massa saker hela tiden och man jobbar även på helgerna! Jag klagar inte, för om tiden går fort blir det snart dags för Thailand :) Nu ska jag krypa ned under täcket med min bok

Blogg blogg

Jag är inte så duktig på det här med att blogga. Jag gör det för sällan! Har heller aldrig förstått mig på de här människorna som lever på sin blogg. Nästan alla av dem skriver ju om så himla ointressanta saker i sitt liv. Blondinbella är väl den ända jag gillar, hon brinner för det hon gör och verkar vara en duktig affärskvinna. Men resten av gänget jag har läst som är unga tjejer som bara är kända för sin blogg, dem förstår jag mig inte på. Men nu har jag iaf kommit på vad jag skulle kunna tänka mig göra! Jag skulle kunna tänka mig ha en reseblogg och resa runt en massa och rekommendera olika ställen. Då borde ju resebolagen sponsra mig med resor eftersom jag skriver om deras resor:-) det vore ett riktigt skönt sätt att dra in lite kosing på! Man måste ju få drömma. Men den drömmen är nog långt borta eftersom jag inte ens fattar hur jag ska få ett stycke uppdelat när jag bloggar såhär från telefonen.

Men nu är det väl dags..

Det ända jag tänker på hela dagarna det är om jag kommer komma in på min utbildning! Det är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Idag hade jag ett missat samtal från dolt nummer, då trodde jag direkt att dem hade ringt om min reela kompetens, men vet fortfarande inte vad det gällde. Vill veta NU om den är godkänd, Hoppas Hoppas Hoppas!!!

Nattuggla

Är man vaken den här tiden utan att vara särskilt trött så kan man nog kora sig själv som nattuggla. Är sådär supersmart och kollar på en massa spöken på tvn när jag sen ska sova själv:-) Men ja ja spöken är ju snälla! I morgon är det en ny vecka som börjar, en vecka med 6 arbetsdagar. Men i morgon är det även bara 5 veckor kvar till thailand och det gillas kraftigt! Nä nu drar jag mig mot sängen, eller snart iaf. Godnatt

Söndag!

Gårdagskvällen blev riktigt trevlig! Jossan kom förbi vid 7 tiden och var kvar tills efter midnatt och då kändes det som man hade kunnat surra i många timmar till :)

Idag så har jag haft en skön dag hemma. Har som mest varit på Ica och handlat, tänk vad skönt det kan vara med sådan dagar. Just nu sitter jag hemma och har ont i tummen, Johan har köpt ett nytt spel till wii och jag har tydligen spelat för mycket.... Men det är ju så himla skoj, Super mario är det och det är nostalgi, även fast detta är en ny version. Men det är himla skoj alltså, måste nog trotsa tumvärken och spela lite mer senare :)

Nu väntar jag på att Ensam mamma söker ska börja, jag gillar att kolla på kärlek på tvn:)

Ledig lördag!

Nu är det helg och det är så skönt med ledighet, kommer inte vara så mycket lediga helger nu på ett tag. Jag jobbar varje helg fram tills resan, men det är det värt för att kunna få bra med pengar i december också:)



Har börjat dagen med en promenad i solskenet, får väl se hur den fortsätter:)


Nu är det november!

Ja nu har man ställt om klockan till vintertid och det har blivit november. Ni hör väl hur mycket vinter det skriker om det här.... Den närmar sig nu! Men jag klagar inte alltför mycket, att det blir vinter betyder att det snart är dags för Thailandsresa:D Väntar och väntar på ett litet tecken i rätt riktning......

RSS 2.0