Dags att sova

Har varit en skön dag det här. "Semmeldag" har det ju varit idag, bekommer inte mig så mycket eftersom jag inte gillar semlor:p Har varit och tränat med syrran på gymmet idag, kul och jobbigt precis som det ska vara. Man skulle ha haft ett gymkort också så man tränade lite mer, kanske ska kolla hur mycket det kostar trots allt....
Kvällen tillbringades med Bea, skitsnack och fotmassage som vanligt:D

Har bestämt mig för att jag åker till Umeå om två veckor och tävlar. Trodde inte jag skulle ha råd men märkte ju att jag hade en hel hög med "torvpengar" så nu blir det tävlingsdags! Bara att träna, träna och träna.

Nu sova....Zzzzz

Sprintfinaler

Sitter hemma nu och kollar på sprinttävlingarna från vm! Stackars, stackars Björn som ramlade i kvalet redan, men vi har ändå 3 svenskar i final nu. På damsidan är det A.Olsson och I.Ingemarsdotter och på herrsidan så är det faktiskt Hellner som slagit sig fram... Så nu jääääävlar ska jag heja här hemifrån :)

Zzzz..

Uscha fy vad trött och sliten jag känner mig...men det är väl antagligen så att jag får skylla mig själv. Är värdelöst dålig på att komma isäng i tid om nätterna, plus att jag har klivit upp tidigt tre mornar i rad nu. Då blir man trött!!
Så idag var jag en riktig slöis....Vaknade halv nio, klev upp och åkte och hade Åses lektion, sen hem igen, käkade lite lunch för att sedan lägga mig en stund. En timmes lunchsömn var väääääldigt skönt!

Nu ska jag ta och åka till jobbet! Ska passa på att dra med mig alla pantflaskor ut ur lägenheten också, det var ett tag sen sist så det har blivit ett lass:)

Ge mig!


Helgen har börjat!

Det är väldigt passande med helg nu. Känner mig äntligen pigg igen efter några dagars sjukdom. Visst näsan rinner det lite ur fortfarande, men det är ju ingen större fara! Skönt med två dagars ledighet på det här så att man hinner bli riktigt frisk.
Har varit vaken sen tidigt i morse och kollat på all sport (ja, jag vet att jag är en riktig sportnörd) Ska kolla klart på det här nu sen blir det nog stallet ett tag. Funderar på om jag ska orka rida idag också eller om det ska sparas till i morgon.... Vi får se hur det blir helt enkelt:)
På eftermiddagen blir det middag hos mamma med delar av släkten

Gratisbio

Ingen har väl undgått gratissidan GratisBio där du genom att samla poäng får gratis biobiljetter och presentkort. Poängen samlar du lätt genom att besöka hemsidor, göra erbjudanden eller genom att göra som jag och skriva ett inlägg i bloggen.
För att få en biobiljett behövs endast 400 poäng, när du blir medlem får du 50 startpoäng och anger du mig(Soffanrules) som värvare får du 25 bonuspoäng, alltså har du redan 75 poäng från början.



Varje månad lottar GratisBio ut ett presentkort på 500 kr hos Nelly.com till en av medlemmarna som skriver ett inlägg om sidan i sin blogg. Förutom att man tävlar om ett presentkort tjänar man även poäng på att skriva inlägget, du kan få upp till 1000 poäng.

Hur går det till:

Villkor:

  • Vi accepterar högst ett inlägg per vecka.
  • Inlägget måste innehålla länk till GratisBio.
  • Inlägget måste enbart handla om GratisBio.

Inläggen bedöms och värderas baserad på följande kriterier:

  • Välbesökt blogg
  • Välskrivet inlägg
  • Bloggens utseende
  • Etc..
Bli medlem du också!

Bekymmer....

Klippa luggen igen eller spara ut den....hmm, hur ska jag göra?

Är det inte jobbigt att ha lugg när sommaren kommer, eller?

Varning! Detta inlägg kan upplevas tråkigt och stötande!!!

Det här med att bara vara hemma om dagarna sätter en massa tankar i huvudet på en. Vad har man annars att göra förutom att fundera en massa när man är sjuk...?

Något som jag verkligen inte gillar är när man inte duger som man är. Borde inte alla människor få duga som dem är? Är man inte som alla andra och har de "vanliga" målen i livet så duger man inte! Vill man inte ha barn, gifta sig, ha "ett vanligt jobb" mm så anses det bara konstigt.... Varför skulle det vara konstigt? Alla människor trivs nog inte med det livet som just du/jag har, vi bygger ju trots allt upp livet runt om oss efter hur vi själva vill leva. Visst, det är inte allting som man kan påverka, vissa saker är som det är bara. Men det finns en hel del som vi kan påverka och en hel del val vi kan göra. Gör dem valen efter hur just du vill ha det och strunta i vad omgivningen tycker....!

Jag gillar inte när folk omkring mig försöker säga saker som jag borde göra med mitt liv. T ex så är jag jävligt less på att få höra.."Du borde skaffa kille! Tänk vad mysigt vi kan ha med en massa parmiddagar!" Jo...Hallå..En kille skaffar man ju bara sådär, det är ju bara att välja en kille på stan för tusan!?! Och utan den där killen vid min sida så kommer ju middagen garanterat bli heeeeelt misslyckat, för det duger ju inte med att bara jag är där!!
Jag skiter i det....duger det inte med bara mig så får det fan vara!

Jag är jag och det tänker jag fortsätta vara. Take it or leave it!

Magen vill ha mat

Det är verkligen inge kul att vara sjuk! Jag fryser, svettas,fryser,svettas.....kan inte kroppen bestämma sig nångång?!?
Just nu börjar jag känna att jag nog kanske är lite hungrig också, det var snart ett dygn sen jag åt ordentligt så det är väl kanske inte så konstigt.
Ska försöka få kontakt med syster nu och se om hon vill äta med stackars mig:)

Just nu är sängen min absolut bästa kompis:D


Silver!

När det är allmänt tråkigt och man ligger hemma och är sjuk så är det ju en himla tur att det finns en massa sport att titta på. Pulshöjande var det nyss....Silver till Sverige:D Yeah! Och Cissan, den där David är rätt så söt han med:) Hahaha



Nu blir det längd VM istället:D

Sjuk i kropp och själ!

Är hemma och är sjuk. Har varit och jobbat idag, men usch vad jobbigt det var. Huvudet kändes som det skulle sprängas och febern fanns där och bubblade hela tiden. Det ända som höjde humöret en aning var att jag äntligen fick tillbaka min bil idag. Det är alldeles för jobbigt att vara billös, gillar inte att hålla på och låna bilar hela tiden.

Tänker....det är något jag gör alldeles för mycket nu. Funderar mycket just nu på vad jag vill göra de närmaste åren. Vill jag vara kvar här i Hudik och låta livet vara som det är nu eller vill jag flytta härifrån och kanske plugga? Vill jag verkligen jobba med det här resten av livet....Bra jobb men märklig livsstil skulle jag kalla det. Jag tror jag vill flytta!

Jobbigt med såhär mycket tankar....


Kommer smygande?

Ja usch, det känns som det är en förkylning som kommer smygande....Känns likadant som när jag åkte på det i augusti, t om inflammation i munnen.....inte mysigt inte:( Tänker knarka lite tabletter och hoppas på att det går över, i morgon har jag ju både ridlektion och träning och det tänker jag inte missa!
Har haft svårt att somna om kvällarna nu, drygt som tusan. Så ikväll blir det nog en promenad innan läggdags så jag kanske blir lite tröttare.

Det är inte klokt vad jag längtar till Turkiet nu! Tänk vad underbart skönt det vore att ligga på en strand med en drink i handen och bara njuta av solen. Tänk att inte frysa, det känns långt borta nu det, kan inte någon se till att tiden går lite fortare tack!

Sporthelg!

Ska väl börja med att berätta lite om fredagen!
Det var födelsedagsfest hos Jossan, så självklart så begav jag mig dit för att fira henne. Riktigt skoj var det, massor av folk som man inte träffar så mycket nu längre. Blev bockarna sen och även det var faktiskt riktigt kul. Det är ju trots allt så att sällskapet gör kvällen, så då kunde det ju inte bli annat än kanon:)

Lördagen tillbringade med en hel del sporttittande. Gick ju riktigt bra i längd i iaf, två svenskar på pallen, det är inte varje dag det inte:) Åkte hem till mamma sen på lite mat, sen inhandlade vi godis och åkte hem till mig, jag och syster. Så det blev melodifestival och Månsdreglande hemma hos mig. Kvällen avslutades med en promenad.

Nu är det söndag och jag sitter och kollar på herrarnas slalom, hoppas på medalj här, men tror dem senaste 5 åkarna har kört ur så det verkar vara svårt. Ett vmguld har vi ju fått nu idag iaf:)



Blev många bilder på Bea det här....Men så är hon ju en riktig linslus också;)

Tröttis!

Ja, jag är verkligen en tröttis idag. Ska ta och berätta mer om gårdagen lite senare och även slänga in lite bilder, men nu blir det en film först:)

Mitt liv som bil!

Hej allihopa! Jag har nu brutit mig in här på bloggen och tänkte berätta lite om mitt liv. Jag heter GMH, är 11 år och kommer från familjen Hyundai accent. Min färg är vit, eller ja det är så jag ska se ut iallafall men det är inte ofta min vita glans får skina så här års:( Hittade ingen bild på den här datorn på mig själv, så jag lägger ut en på en av mina systrar som är väldigt lik mig istället, så ni får en liten inblick på hur vacker jag är. (Fast jag har snyggare fälgar)


Början av mitt liv var väldigt harmoniskt och ordnat. Jag var ständigt ren och fin och fick lagomt mycket motion kombinerat med fin skötsel....på den tiden var min hälsa bra!
Den 31 oktober 2005 förändrades mitt liv, det var den dagen jag träffade min nuvarande skötare för första gången. Jag vet inte hennes namn men kallar henne kort och gott för Chauffören. Den första tiden var lite tuff, jag var inte van att motionera så mycket som hon tyckte att jag skulle göra, men jag vande mig ganska snabbt:) Nu är man ju van så jag klarar galant att åka alla mina flera tusen mil om året utan några större problem. Motionen är även varierande, vilket jag gillar. Mycket intervallträning (Chauffören kallar detta för stadskörning av någon anledning) blandat med riktiga maratonpass, så ja varierande var ordet. 

Mat får jag bra med, det är bara en gång som hon inte gett mig tillräckligt med mat för att jag ska orka träningspasset. Den gången hade hon bråttom så hon hann inte stanna och ge mig mat, jag kämpade tappert men orkade inte hela vägen hem. Så när det var en mil kvar ungefär så tvingades jag ge upp:( Som tur var så blev hon inte arg utan sa att det var hennes fel och fixade snabbt så jag blev serverad lite mat där vid vägkanten:)

 Det här med rengörning är hon lite sådär på. Sommartid låter hon mig få visa upp min glans rätt så ofta, och när hon gör mig ren så lägger hon ner mycket energi på det:) Hon tvättar mig alltid själv, det gillar jag. Det är lite läskigt att tvättas i en sån där hall med stora borstar som skrubbar hårt, hårt, hårt, så jag uppskattar jag att hon inte utsätter mig för det. Men vintertid får jag ofta vara smutsig. Kallt är det också på vintern så all min smuts fryser fast eftersom hon inte unnar mig att få bo i ett garage eller carport. Inte ens min motor och kupèvärmare får jag använda:( Så ja, sommaren har blivit min favorit årstid. Det är även då hon tar mig ut på grusvägar som är guppiga och svängiga. Det gillar jag starkt, det är så skönt när gruset kittlar mot magen när jag åker riktigt fort:) 

Det jag även gillar är att hon alltid håller mig på vägen, har hört av vissa andra av mina kompisar att deras förare ibland har utsatt dem för hård terräng. Det låter väldigt korkat, fattar dem inte att det gör ont för oss bilar att åka i full fart ned i ett dike tex?!? Har hört att vissa t om tvingar dem att åka rätt in i andra bilar!! Har vi ens sagt att vi ville bråka med den andra bilen eller? Tänk om det är våran kompis!! Som sagt, där är jag nöjd med Chauffören. Hon utsätter mig inte för sådana saker.
 Ibland är det däremot lite läskigt....Det händer vissa dagar att det kommer någon annan än Chauffören som ska motionerna mig. Det är framförallt två personer jag då tänker på. Den ena är en tjej som Chauffören kallar för Syster. Hon är helt okej faktiskt! Lotsar mig säkert runt på vägarna för det mesta, ibland gör hon dock lite konstig saker. Som när hon rätt så ofta får något som hon kallar för motorstopp, jag skulle mest kalla det att hon inte vill åka. Hon gasar ju inte tillräckligt! Varje gång hon får ett sånt här såkallat motorstopp så blir hon väldigt nervös och kollar sig snabbt omkring och säger" Shit! Hoppas ingen såg mig" sedan gasar hon så det gör ont i hela mig och mina däck bara snurrar utan att få fästa på vägen, sen bara flyger jag  framåt i full fart. Märkligt beteende, men ja annars är hon okej!
Däremot finns det en annan person som har motionerat mig flera gånger, Chauffören kallar honom för bror. Han tvingar mig ofta att åka väldigt fort, även där det absolut inte är lämpligt. Det har hänt flera gånger att jag har fått vattenplaning, sladd och haft svårt att hålla fästet vid vägen, men rutinerad som jag är så har jag klarat det varje gång som tur är. Värre gick det däremot för min vän Syd när han tvingades motionerna med den här chauffören.

 Han tvingades äka väldigt fort på en liten väg för ungefär två år sedan. Det slutade i katastrof när föraren helt plötsligt inte hjälper honom att hålla sig på vägen längre utan tvingar ner honom i diket och in i ett träd....Syd fick sluta sina dagar den natten i april.:(Jag saknar honom varje dag! Så varje gång den här Bror ska motionera mig så är jag otroooooligt rädd, hoppas han inte ska göra det något mer.

Min hälsa har varit varierande, mycket beroende på att Chauffören inte är så bra på att läsa av hur jag mår. Men hon börjar bli lite bättre på det iaf. Just nu är jag hos läkaren ett tag. Läkaren ska hjälpa mig så jag kan stanna igen utan att det skaver och gör ont, han ska även hjälpa mig att bli av med min feber. Jag är dock lite ledsen här där jag befinner mig, för Chauffören blev inge glad när hon fick reda på att jag var så sjuk. Hon sa något om att jag bara krånglade och kostade alldeles för mycket pengar:( Jag har iofs varit hos läkaren några ggr de senaste åren, men herregud man blir ju lite sliten av all träning förstår hon inte det? Hon tränar mig hårt men ger mig inte så mycket medicinsk behandling så då blir det  ju såhär ibland. Jag hoppas hon är glad när hon hämtar mig iaf, att hennes ilska mest berodde på att hon kommer saknar mig så mycket nu i några dagar:) 
Jag hoppas snart på att vara frisk iaf så att jag får vara med Chauffören igen. Trots att hon inte alltid gör det rätta så är det iaf väldigt roligt att motionerna med henne. Man vet aldrig vilket äventyr som kommer härnäst:)

Tack för mig, nu ska jag vila så jag blir frisk! // Ge Mig Hasch 689

Leeeeeeeess!

Ja låt mig säga såhär! Det är ingen idè att jag skriver något riktigt inlägg här nu för det kommer innehålla en massa dumma ord bara! Så vi förenklar det hela genom att säga att det har varit en jävla skit dag!

Verkstaden

Uppe med tuppen idag för att köra bilen till verkstaden i 16 minus grader, alldeles för kallt för min trötta kropp.....

Bildrömmar

Har äntligen sovit riktigt gott en natt. Har haft svårt att sova ordentligt i flera nätter nu, men inatt sov jag som en stock. Skönt var det, vaknade t om innan klockan ringde så det tyder nog på att jag fick sova ordentligt under natten.
Nu är jag hemma och donar lite innan det snart är dags att åka till jobbet, pappa kommer från Iggesund vid tvåtiden så då kan jag lifta med honom. Det är så handikappande att inte ha någon bil när man är van att alltid ha en. Helt plötsligt så är man beroende av andra eller så kan man ju välja att gå då, men när det är allt för många minus grader ute så är inte det så himla härligt heller....

Tänkte lite på det här med drömmar, kan drömmar tala om saker för oss? Jag har ju drömt väldigt mycket drömmar om att min bil inte går att bromsa. Drömmer ofta att jag är ute och åker och kommer ikapp en bilkö, men när jag börjar bromsa så tar inte bromsarna ordentligt och jag får panik! Den här drömmen har förföljt mig de senaste två månaderna och sen nu då så är bromsarna på bilen trasiga! Ville drömmen tala om någonting för mig eller är det bara ett sammanträffande?!? lite underligt är det allt....Vi kanske vet mer i det undermedvetna än vad vi tror!

Dumma bil

Just nu är jag väldigt arg på min bil! Jag hatar verkligen när den inte fungerar som den ska. Nu är det bromsarna som krånglar så jag har beställt tid på verkstaden för att laga dem, märkte idag att jag inte får någon värme i bilen heller....kul! Åhh..jag har ingen lust att lägga en massa pengar på att laga bilen nu, spar ju alla pengar till resan.
Hade iaf tur idag att jag fick ta mormors bil till Gnarp, och i morgon så ordnar det ju sig för då jobbar jag här hemma på stallet. Jag önskar att jag vore rik och kunde köpa mig en sprillans ny bil!

Nu fryser jag och ska krypa ner och sova...Godnatt!

100 dagar kvar!


Gissa gästen!

Okej, här kommer den nya funktionen på min blogg. Den kommer dyka upp här lite då och då och alla som besöker sidan måste göra en gissning. Då blir tävlingen roligare....Dagens vinst är en Daim! Den som vet med sig att den är gästen får inte vara med i tävlingen:)
Okej, här kommer dagens gäst!

Nu är det bara att gissa på! Kom igen nu!

Söndag!

Söndagar är bra dagar. Det betyder vila och lugn och ro. Tänkte inte säga så mycket här just nu utan bara lägga ut lite kort. Knäppte på vovven och missen igår:) Sötnosar, de är ju gamla så man vet aldrig hur länge dem finns kvar, så då måste man föreviga på bild...




Fick även bli en på syster för att hon är så snygg!

Iggesundsrevyn mm...

Usch, jag vaknade i morse 1 ½ timme innan klockan skulle ringa och lyckades inte somna om:S Sov under 4 timmar alltså, det är inte ett sådär jätte bra upplägg inför en lång dag!
Pallrade mig iaf upp och åkte iväg till Gnarp för att ha träningstävling. Gick riktigt bra må jag säga, allt flöt på och inga större misstag gjordes. Som det ska vara helt enkelt.
Träningstävlingen slutade vid två så då slängde jag mig i bilen och åkte hem till Hudik för att hinna hem till träningen kl 3. Provade på cirkelgym idag, det var faktiskt bra! Trodde inte jag skulle gilla det alls, men det var kul, fast jag kunde ingenting så det är en himla tur att man har en massa instruktörer där som kan hjälpa till:)
Efter träningen så blev det bråttom bråttom för att hinna åka till stallet och mocka och sen hem och duscha och göra mig iordning innan det var dags för middag hos mamma och sen Iggesundsrevyn.
Revyn är ju alltid lika skoj, svårt att säga vilket år som det varit bäst. Det här var inte det bästa året men det var ändå vääääldigt bra. Så himla skoj, skrattade mig dubbelvikt ibland alltså:)

Nu på kvällen så har Bea gjort mig sällskap här hemma i soffan och nu är det snart dags för sängen känner jag. Ögonen börjar bli väldigt tunga...i morgon ska jag sova läääääääääänge!

Godnatt

Parkering!

Kom på att jag måste bara avreagera mig på en sak här också! Kommer man hem idag och klockan är närmare 23.00 och jag är väldigt trött och det är hur kallt som helst ute. Svänger in på parkeringen och då ser jag det.....DET STÅR NÅGON JÄVEL PÅ MIN PARKERING!!!! GRRR!!! Liiiiiiite irriterad man blir då. Ingen plats finns det på gästparkeringen heller, så jag parkerar bilen bredvid min parkering(där det inte är någon parkering egentligen), letar upp en lapp i min bil och skriver en arg lapp som jag fäster på rutan! Skrev upp registreringsnumret och jag looooooooovar att jag kommer att skicka bötern till den jäveln ifall jag får böter!

Kameran!

Ja då var det helg då! Fredagen har gått väldigt fort må jag säga. Var och jobbade några timmar på dagen och red sedan en lektion. Fick bli ett pass på Verdi eftersom Ior är sjuk och Frallan springer ju redan på den lektionen, men det är ju nyttigt att prova lite andra hästar ibland med. Jag rider alltför sällan andra hästar än Frallan och Ior! Nu på kvällen har jag varit hos Bea och kikat på Let`s Dance, fick även mat där! Man tackar och bockar:)
Bea ska följa med mig till umeå:) Kommer bli nice som vanligt det, och det är så bra när Bea t om fixar sovplats hos oss:) Kanske jag borde fixa en nedräkning till Umeå oxå? Hehe....får se hur det blir med det. Jag älskar ju att ha nedräkningar så det slutar väl med att jag har typ hundra stycken.

Idag kom min kamera:) Jag blir alltid lika förundrad över hur snabbt det går att få saker som man beställer på internet. Beställde kameran i onsdagskväll och fick den vid lunchtid idag, helt otroligt att det kan gå så snabbt! Väldigt praktiskt iaf. Åter till denna lilla manick nu...har suttit här ett bra tag nu och installerat, läst, pillat och donat, tror snart jag börjar förstå:) Det är ju inte min starka sida att förstå mig på tekniska saker. Tänkte iaf bjuda på den första knäppta bilden....tillägnad Cissan såklart! (Fast jag får be om ursäkt för att den blev på mitt köksfönster, men jag lovade ju den första:))



Ska nog se till att det blir en massa roliga kort knäppta nu framöver!
Men nu är det dags för sängen så jag orkar med träningstävlingen i morgon!


Helgen närmar sig!

Ja då var det äntligen fredag då. Känns alltid bra när fredagen kommer och man vet att man har en helg med ledighet framför sig. Just den här helgen så är det inte så mycket ledighet för min del dock. Ska vara i Gnarp kl 9 i morgon för att ha träningstävling, kommer iofs inte ta hela dagen så det är ju skönt iaf:) På söndag är jag ledig iaf så då kan jag sova länge och vila upp. Har sovit så himla dåligt i två nätter nu, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men det är nånting som oroar mig...hmmm... Skumt!
Skönt att ha en kort dag idag! Har en del att pyssla med ikväll inför tävlingen, men det kan jag ju göra hemifrån så då är det inte lika jobbigt!

Undrar om jag ska vara duktig och städa min bil idag, det är verkligen på tiden alltså. Den är SÅ himla smutsig, både på insidan och utsidan. Ja, jag får se hur mycket ork jag har framåt kvällen helt enkelt!
Nu ska jag bege mig iväg mot stallet snart!

Hoppas att min kamera kommer idag!!!

Försöka duger!

Nu har jag suttit här med bloggen ett bra tag och försökt göra nå vettiga saker, men det går väl lite sådär! Lite saker har jag ju lyckats med iaf:) Gillar min lilla nedräkning jag har startat här, då ser jag varje dag hur det närmar sig!

Har varit i Gnarp och jobbat idag, har väl inte varit den bästa dagen på jobbet! Kändes ett tag som att varenda elev ramlade i backen. Men tårta fick jag idag iaf...hehe det är ju det som är bra när dem ramlar av hela tiden:)

Nu måste jag sova alltså! Godnatt!

Mitt fel?

Alltså jag hatar det här med fakturor som skickas ut som det är fel på. Fick en faktura för ett tag sen från en tävlingsplats som jag har varit och tävlat på i somras. Det är inte många kronor som det handlar om, men det spelar ingen roll rätt ska vara rätt. Iaf så ringde jag dit och berättade att jag fått en faktura på avgifterna som jag faktiskt hade betalat på plats. Kommer så väl ihåg att jag betalade på den här tävlingen också, för det var nära att vi glömde det, men vi kom på det i sista stund! Till svar får jag att "Ja, men det är väldigt konstigt att det har blivit något fel, för kassan från tävlingen stämde med vilka som hade betalat och inte betalat. Men ja, jag ska kolla upp det där med hon som sekretariatansvarig, så om du inte hör något så kan du väl riva den fakturan ändå då"  HALLÅ!! Det är ju inte mitt fel att ni inte har koll på vilka som har betalat och inte, nu känns det som det blev jag som fick boven i dramat fast jag har rätten på min sida!
Visserligen spelar det väl ingen större roll, men jag hatar verkligen när folk inte tror på mig. Som att jag skulle ljuga om 300 kr!?! Dem skulle jag självklart ha betalat om det var så att jag hade åkt från tävlingsplatsen utan att betala! Hädanefter ska jag alltid kräva kvitto på alla tävlingar så jag slipper sånt här!
Pricken över i är väl om dem hör av sig angående det här nu och säger att jag måste betala, det får jag verkligen hoppas att dem inte gör....DÅ kommer jag bli irriterad!


Blogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/531181/cosmopolitansweet?claim=tbyvrdad9zf">Följ min blogg med bloglovin</a>

Den långa dagen!

Dagarna blir hemskt långa när man bara är hemma och är sjuk. Nu har jag iaf haft den turen att jag har mått väldigt bra på eftermiddagen och kvällen, kännt mig helt frisk igen:) Har iaf hunnit med en hel del småpyssel idag, sånt som man aldrig gör annars. T e så har jag sorterat lite på datorn och även suttit och jämfört en massa digitalkameror på internet. Så nu har jag äntligen fått arslet ur vagn och beställt en kamera, är så ruggigt less på att jag aldrig har några bilder från alla saker som man hittar på:) Men nu ni, kan jag peppra en massa kort på världen. Ska bli en riktig paparazzi:)

Det är det här jag gillar att göra allra mest just nu...TRÄNA! Det är så otroligt kul och skönt att få springa iväg på ett friskispass. Som sagt så önskar jag att jag skulle kunna gå på fler pass än vad jag kan...men men jag får väl vara nöjd med det här sålänge:) Bräda...som på bilden vill jag prova, synd att det passet går när jag jobbar.

Nej nu ska jag ta och lägga mig ner i min nybäddade säng och sova en massa timmar, blev ju inte allt för många förra natten! Godnatt


Ovän med sin kropp!

Ja usch! inatt har jag varit ovän med min kropp alltså.....Magen har protesterat hejvilt mot något, så jag har inte fått en blund. Somnade inte ordentligt förrän vid halv nio i morse:S *suck*
Så det blev ingen träning med Frallan, inte bra det vi måste ju träna inför kommande tävlingar så vi kan vara bäst och vinna!!! Men ja, det hade nog inte varit någon höjdare att rida i det skick jag var då. Det som iallafall är det fina med lite magsjuka är att det oftast går över rätt så snabbt.  Mår redan mycket bättre nu när jag har fått sovit en stund, har visserligen inte ätit något än men känslan i kroppen är iallafall bättre.

Har skickat över lite bilder till syrran nu så jag hoppas att jag snart får en fin header här:D
Nä nu ska jag vila lite till!

Invecklad utveckling!

Den här dagen har varit en väldigt underlig dag. Jag har inte lyckats haft något tidsbegrepp alls idag och det känns som jag har varit vaken i typ 24 timmar, sjukt med tanke på att jag sov till 12 idag så det stämmer inte riktigt! Jobbat på som vanligt idag iaf, blev ingen ridning idag eftersom Ior såg ut som han hade en ballong på halsen:S Undra sa flundra vad han har råkat ut för nu?! Kallt var det (vet att jag redan tjatat lite om det här), skulle inte vara helt fel att kunna byta jobb för en dag med någon annan när temperaturen ligger som den gör nu. Men sen vill jag genast byta tillbaka, vill inte ha något inomhusjobb inte....nej nej

Funderar på om man ska vara ambitiös och ta på sig lite extra jobb ändå....vore ju nice att tjäna lite extra pengar så man kan spara till utlandsresan. Har kännt mig så slö på sistonde så det kanske är dags att sätta gasen i botten på jobbfronten också:P "Inge mer slöande inte, nu tjänar vi pengar istället:)" Phuu....den inställningen vill jag ha nu, ska genast ta och leta upp den!

Börjar bli dags för sängen nu, det är en lång dag i morgon och jag ska ju t om upp rätt så tidigt:)
Ska rida Frallan i morgon på förmiddagen, hoppas hon tänker var lika duktig som hon har varit på sistonde, då blir jag glad:D



Godnatt och sov gott!


Abstinens kallas det visst

Ja det första ordet jag kan komma att tänka på nu när jag är med min kära vän här är abstinens :) Håller jag inte i henne hårt så kommer hon snart att klättra på väggarna och förstöra all min inredning! Jag trodde jag hade svårt att sluta med saker som kan ha gett en ett beroende, men inser att jag har det nog inte svårast iaf! Jag får göra som man gör med barnen när dem bara skriker och gormar när dem är små....man tar ut dem på en promenad eller kör en sväng med bilen. Det får nog bli en sådan variant om det här ska bli bättre:)

Tisdag!

Det är så härligt när solen skiner om dagarna, man blir så otroligt mycket piggare. Synd bara att det oftast innebär att det är rätt så kallt också. Lika kallt idag som igår är det, känns skönt att jag inte ska till Gnarp idag. Fy satan vad kallt det kan vara där....tur man har lärt sig hur man ska klä sig! Men ja, man får väl vara glad över solen iaf!

Känner att jag vill träna idag, men det funkar ju inte när man jobbar hela kvällarna. Det hade varit perfekt om de hade kunnat haft ett pass kl 20 på tisdagar och ett kl 6 på fredagar. Men icke sa nicke! Så det ända jag kan träna den här veckan är onsdag och söndag. Tråååååååkigt.....får väl ta mig en promenad i kylan ikväll istället, för nånting extra förutom ridningen känns det som man borde trycka in:)

Nu ska jag iaf åka till jobbet. Bara att pälsa på sig:)

Den nya!

Ja då har man fixat sig en ny blogg då! Varför? Svaret är enkelt, jag trivdes inte där borta helt enkelt, vill vara med min syster såklart:)
Förhoppningsvis så blir det lite mer bloggande på den här också då ifall det visar sig att jag trivs bättre med den ...Har ju inte varit så aktiv på sistonde på den gamla! Så oaktiv så att Sandra t om har slutat tjata om att jag är oaktiv:) Haha!
Hoppas bara på att syrran kan hjälpa mig att fixa en snygg header också, det behövs ju för att göra det lite finare här.




Jag vill ha sommar och sol, det är för kallt ute nu alltså!








Donar med bloggen



Det här är hon som har hjälpt mig med att fixa till bloggen....för jag fattar ingenting av sånt här!

Hej hej

Sandra är bäst för att hon hjälper Sofie med bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0