Mitt i veckan!

Ja nu är det redan onsdag och halva veckan har passerat( för helgerna gills inte). Har inte gjort så mycket hittills, men ska nu snart bege mig till stallet och jobba och rida Frallan.
Sover så otroligt skönt här hemma, det är så tyst och så är det kolsvart i rummet det är inte något som jag är van vid direkt. På vallvägen så saknade balkongdörren rullgardin och det lät ju hela tiden en massa från ok och vägen utanför. Här är det enda ljudet som hörs om nätterna tåget som åker förbi ibland, men det är ingen fara.

Nä, nu börjar det bli dags att borsta gaddarna och bege sig iväg, ska förbi på vallvägen och kolla om jag har fått någon post också. See yaa...

Nytt boende:)

Ja nu är flytten helt klar för min del. Den gamla lägenheten är färdigstädad och allt, bara lite småplock kvar här hemma, men det är bara skoj om man jämför med att städa ur:)
Johans lägenhet är dock inte klar än så det blir väl till att hjälpa till lite där.
Känns riktigt bra iaf, trivs som fisken i vattnet här ute. Fint är det också, tror det kommer bli riktigt snyggt här hemma när det är klart!
Ska försöka knäppa lite kort när det är helt klart och dela med mig lite här på bloggen:)

Nu ska jag nog krypa ner i soffan och vänta på att Johan kommer hem från sitt badmintonlirande.

Godnatt

Flyttdags!

Nu är det sista natten i min kära lägenhet....tog nyss mitt sista bad i det kära badkaret. Kommer nog sakna att inte ha badkar, men jag har ju bastu istället. Det är inte fyskam det heller:)
I morgon går iaf flyttlasset, hoppas det kommer gå bra, men ni som känner mig vet ju ungefär hur mycket jag gillar att packa:P Så det kommer säkert bli lite kaos, men det är smällar man får ta.
Papi och Syster hjälper till i morgon iaf, det tackar jag för:)

Åh, just ja....i morgonkväll ska vi gå på bio också. Det kommer bli najs tror jag.

Hejdå säger jag till lägenhet och sover med den en sista gång...


Packa packa packa

Idag känner jag mig lite piggare iaf, det är hemskt skönt:) Har fått litegrann gjort idag iaf, så nu är några lådor packade. Vardagsrummet är nedpackat iaf, men det är en hel del kvar känner jag. Phu, kommer bli mycket att göra nu i några dagar men det är det värt!

Nä nu är det dags för mig att laga lite kvällsmat...


Sjukling!

Är hemma idag och är sjuk, uscha fy! Inge kul alls med en massa feber och sånt.

Kan väl berätta lite om helgen iaf....
På fredagen så jobbade jag hela dagen på tävlingarna, kul kul att titta på alla fina hästar. På kvällen så var vi till Bea och Mattias och käkade tacos och spelade spel, me like!
Lördagen började med några timmar på tävlingarna och sen på kvällen så körde vi lite grejer till förrådet. Så nu är man utan soffa här hemma.
Söndagen började rätt så soft, sov länge och bara myste. Sen blev det en sväng på bilbingo och på kvällen körde vi grejer till huset. Började känna mig lite krasslig, fick ont i huvudet och frös som en tok. Så efter det blev det lungt.
Den här dagen har tillbringats i sängen heeeeeela dagen. Funderar på att försöka orka ta mig till affären nu för lite mat i magen vore inte helt fel tror jag;)


Skitmatch men ändå 3 poäng!

Ja fotbollsmatchen igår var ju inte mycket att hänga i granen direkt. Vääääääldigt tråkig fotboll lirades det på planen, bara den sista kvarten som det ändå blev hyfsat. Jaja, men det blev 1 mål till sverige iaf och det räckte ju till seger, fast man hade väl ändå hoppats på att dom skulle kunna pustat lite på målskillnaden i den här matchen, men icke.
Kommer bli en spännande match mot Danmark nu, som det tyvärr blir att vi får se här hemifrån:( Lyckades inte få biljetter till matchen, trist! Men heja tänker jag göra ändå, som bara den:)

Nej nu börjar det bli dags för mig att ta tag i det stora diskberget i mitt kök och sedan åka till stallet och städa innan det är dags att åka till Gnarp. Mycket, mycket att göra nu....

På återseende

Fotboll

Ikväll är det match igen... och jag kommer missa början av matchen efterom jag jobbar. Men sen ska jag kasta mig in i bilen och köra tokfort hem och hinna se den andra halvleken iaf:)

Heja Sverige!!!

Om två veckor.....

...är jag installerad i den nya lyan. Sambo på riktigt:) Bor med varandra gör vi redan men det ska bli himla skönt med något som är bådas hem.
Idag har jag packat ihop mina två bokhyllor och rensat köksskåpen på porslin som ska slängas, duktig duktig. Hade ju även lite experthjälp iform av syster:)

Dags att lägga sig snart....men först måste jag packa alla saker som gömmer min säng.

Godnatt

SVERIGE!!!!

Dagen har varit lång men rolig:) Började dagen med ett hurtigt pass på friskis tillsammans med syster, lite motvilligt erkänner jag att det är skönt att kliva uppp och åka och träna:) Fortsatte sedan direkt till stallet och drog med mig Sandra och Prinsen ut på en ridtur, skönt med sällskap, framförallt så tror jag Frallan uppskattar det. I morgon är det Bea och Luna som blir sällskapet. Inte illa det inte:)

Blev mat hemma med min favorit och sedan en sväng på marknaden. Köpte bara remmar, mums!
Kvällen tillbringade i tvsoffan tillsammans med syster, bror, Emil och Martin även Jennie tittade förbi lite senare. Ingen Johan dock för den stackaren jobbar natt igen.
Vilken spännande match det blev, phu.... pulsen var rejält hög där ett tag och vilken glädje sen. Hade någon granna i huset somnat innan Zlatans mål så vaknade dom nog av vårat jubel:)
Skönt att dom fortfarande har en chans, om vi lyckas komma iväg på matchen i Danmark så är det ju kul om de fortfarande är lite spännande.
Kvällen avslutades senare med en sväng på stan och kollade in cruisingen....nu är det sovdags. En bild hade varit på sin plats i detta inlägg men jag orkar inte...

Godnatt


Saknad!

Tänk att man kan sakna en person så mycket så fort man inte är med personen i fråga. Spelar ingen roll hur många minuter, timmar, dagar, veckor man varit med varandra så är det lika tråkigt varje gång man tvingas vara ifrån varandra i några timmar....Jag gillar inte att sova ensam!

Men nu kommer jag få sällskap i några timmar av syster och sedan kommer bror mfl och kollar på fotboll, blir säkert fler i slutänden också:)

Då har det börjat

Idag har flytten börjat, körde en massa grejor från Johans lägenhet till den nya lyan. Usch, man börjar inse nu hur mycket det är att göra....phu, hur ska jag orka.
Men det kommer bli SÅ bra när flytten väl är klar:) Längtar!!

Johan jobbar inatt så jag har roat mig i soffan med lite data och tvtid, men lite ensamt är det. La nyss in alla bilder från den här sommaren på datorn, så nu finns det lite nya bilder att lägga upp här:)


Syrran och Johan utanför Liseberg


Där någonstans dog min telefon


Mysigt


Gissa om Sandra svettades på Liseberg:)



Fredag!

Skönt med fredag, nu är det snart helg och en massa tid för att flyttpacka:) Usch för att packa, men vad skönt det ska bli att flytta.

Är så sugen på att köpa säng nu.....

Klicka för att se nästa bild

Träning!

Det här är vad som har hänt idag. Började med att handla lite mat tillsammans med Johan på dagen. Då fick jag även ett telefonsamtal om att det hade varit inbrott i mammas förråd. Så det var bara att ringa mamma och berätta vad som hänt, tråkigt värre! Visade sig tillslut att inget saknades, utan dom har bara förstört väggen och så. Trist iaf!
Sen så blev det lunch med Johan på Frasses:) Åkte sen till jobbet och red Frallan och jobbade som vanligt. Pappa kikade förbi på stallet och chockade med att ha köpt en hästtransport, han skulle visst ha den för att förvara motorcykeln i på vintern men nu ska den få agera flyttsläp åt oss:)
Nu på kvällen så har jag varit och tränat med syster, shit vad duktiga vi är:) och innan hemfärd så hann jag även med lite mathandling igen.

Nu är jag hemma, duschad och klar. Dags att göra lite sallad och vänta på att den bästa ska komma hem från jobbet:)


Lyckligast!

                                                         Jag är den lyckligaste i världen:)



Bara för att chocka

Bara för att chocka alla så slänger jag in ett inlägg idag också:)
Jag har fått min present av Jonas nu, vi ansökte igår om att få tag på biljetter till Danmark-Sverige  den 10 oktober. Hoppas, hoppas att vi får biljetterna nu, men jag kan tänka mig att det är många som ansöker när det bara går i Danmark. Iaf så blir det jag, Jonas, Johan och Erik som åker isåfall. Najs najs!

Det som står på schemat för dagen är att hämta nyckeln till förrådet på hudiksvallsbostäder, planeringslunch med jobbet, rida Frallan, ha mina ridlektioner, gratta Johnny på födelsedagen och förhoppningsvis även börja packa lite inför flytten. Fullspäckad dag minst sagt:)

Ja, det är väl bara att köra igång.... bye bye

RSS 2.0