Gott nytt år

Igår så lämnade jag in min rapport så nu är det pluggfritt i helgen iaf :)

Den sista dagen på detta året och vi sitter nu hemma och väntar på att klockan ska bli " dags att åka till Ringvägen". Det bjuds på förrätt på ringvägen och sedan vidare till Tallstigen och äta varmrätt och efterrätt :) Ett nyktert nyår blir det, orkar inte med något annat, och ja jag tycker det känns jobbigt att bara dricka lite och sen får man ändå inte köra bil. Få tag på en taxi på nyår är ju bara att glömma iaf.

För ett år sen så var vi på stranden i Pattaya vid den här tiden, det var lite varmare där :)

Nu avslutar vi det här året!

Gott Nytt År! 2012 kommer bli det bästa året :)


Plugget fortsätter

Pluggar för fullt nu! Har precis skickat in min rapport på granskning till Sara, så nu hoppas jag på att få tillbaka den utan en massa ändringar :P Hoppas framförallt påå att det räcker med skriverier i den, att jag fått med allt.
Sen är det bara referenser kvar innan jag ska skicka in för opponering. Nästa vecka blir det till att jobba med naturläran och det borde gå fort, får hoppas på att det kommer flyta på så jag slipper stressa :)

Sitter nu och kikar på tour de ski och sedan ska jag till stallet och planera lite maskeradhoppning.

Mellandagar

Julen har passerat och det var minsann en bra jul :)

Nu stundar det snart ett nytt år men innan dess så njuter vi här hemma av mellandagarna. Pluggar på för fullt och hoppas på att bli klar i tid och slippa stressen och pressen.

Nu börjar det bli dags för sängen, i morgon ska jag sätta racerfart på min rapport och se om det kan få bli ett lugnt och avslappnat nyår :)

Godnatt

Fy fan!

Jag hatar yrsel!

Veckans sista dag!

Nu är min syster hemma och jag har avslutat min praktik :)

Följde med pappa och hämtade syster i torsdags, en överraskning för syrran som inte visste att jag var med. Hon ringde när hon landat och jag höll tyst om att jag var på arlanda, det fick bli en överraskning när hon kom ut i ankomsthallen :)
Sista dagen på praktiken i fredags, det gick bra och jag fick ett gott omdöme :) Syster kom och hälsade på den sista timmen och fick träffa de underbara barnen.

Igår så donade jag och Sandra här hemma medan JOhan var på jobbet. Vi städade, klädde granen, slog in julklappar och bakade lussebullar.

Mys mys hela dagarna

Sista veckan

Japp nu har den sista veckan på praktiken börjat. Kommer vara blandade känslor när veckan är slut, kommer sakna barnen men kommer vara skönt ändå att gå tillbaka till studielivet.

På torsdag kommer syster hem :)

Ungdomsträff

Idag var dagen då det var dags för Ungdomsträff på stallet. Något som jag Bea och Jennie har dargit igång. Åhh vad roligt det var, helt fantastiska ungdomar!! Känns kul när man har planerat och man får igenom det man vill:)

BRA JOBBAT TJEJER!! Det här gör vi om

Sen fredag

Känns lite segt att sluta 18.15 en fredag, men dagen har iaf gått väldigt fort. 8 - 18.15 är långt men har kännts fint :)
NU är det helg och här ska njutas

Tidig Torsdag!

Torsdagen har börjat och det är tidigt på morgonen, men nu är det dags att gå till praktiken:)

Efter praktiken blir det en sväng till pållen för en ridtur :)

Superfart

Jajjemen, det är superfart som mina studier har gått i de senaste dagarna. Herregud vad duktig jag har varit! Stolt över mig själv, och det är en fantastisk känsla. Skönt när tyngden på mina axlar lättar helt enkelt:)

Har haft en ganska seg dag på praktiken, vet inte varför egentligen men alla dagar kan ju inte gå supersnabbt! Har helt enkelt inte varit på topp humör och när man är lite lättirriterad så går ju dagen långsammare.
Efter praktiken så blev det en promenad med Johan och sedan tacos, mums! Skrev lite på ett arbete och sedan kikade Bea förbi en snabbis och ville ha lite hjälp med värderingsfrågorna inför helgen.
För i helgen så är det ju Ungdomsträff på stallet, en sak som vi har dragit igång. Tror det kommer bli riktigt lyckat och roligt!
Är så peppad nu att få undan alla uppgifter i skolan så snabbt som möjligt, hoppas det håller i sig.




Glada dagar nuförtiden!Jag älskar mitt liv!

Måndag

Måndagen börjar lida mot sitt slut och sängen börjar kännas lockande. Idag har vi varit på julkrubba med barnen på högliden:) Mysigt var det och dagen gick väldigt snabbt, fast det tycker jag alla dagar gör.

Jag är så lycklig nu och känner att livet har många möjligheter:)

Vecka 4 börjar snart....

Shit vad halt det är ute, det är ju förenat med livsfara att befinna sig utanför dörren.

Idag har jag pluggat en massa på förmiddagen och sedan varit till stallet på eftermiddagen. Hade stalljour idag också skulle ju pållen motioneras :)
Lämnade in 2 uppgifter till skolan idag. Det är skönt att göra uppgifterna helt klar och skicka in dem, då kan man inte ens ändra något. Gjort är gjort och det är ingen mening att man tänker mer på det där.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Johan ska komma hem snart. Då blir det tacos och en massa mys!

Jag är lycklig :)


RSS 2.0