Skäms på mig!

Ojojoj, det var då verkligen inte igår som jag skrev någonting här inte....Skäms på mig!! Förra veckan var det bara fullt upp. Förutom jobb hela veckan så var jag ju och skrev högskoleprovet i lördags, det gick sådär. Lyckades skramla ihop 0,8 iaf, men det blir till att göra ett nytt försök till hösten känns det som. På kvällen blev det fest hos Lovisa, mycket trevligt. Vidare till stadt sen, var som vanligt värdelöst där, så nu ska det bli ett låååååångt uppehåll från det stället för min del!

Som ni ser på nedräkningen här så är det nu mindre än 50 dagar kvar tills jag åker till Turkiet:D:D:D fan vad skönt det ska bli! Och det är ju bara 2 dagar kvar tills vi kastar oss in i bilen och åker till världens bästa Cissan:D Ska bli SÅ HIMLA KUL!!

Braaaaaa dag!

Ja den här dagen har varit väldigt skön alltså.
Började med att jobba förmiddag i stallet, riktigt skönt! Håll i er nu kära vänner men jag tror faktiskt att jag gillar att jobba på förmiddagen och sen kunna vara ledig på eftermiddagen:P
På kvällen så har jag varit på skidstadion och kollat på skidåkning på hög nivå. Ni som känner mig vet hur mycket jag gillar det här:) Och ja, det var väldigt bra! Jag och bror åkte dit och mötte där Sofia och Zara med vänner. Kallt men skoj, allra helst eftersom min lille darling Böööööörn var med:) Duktig var han men vann tyvärr inte, kom tvåa. Det var nog mycket pågrund av att han var lite för upptagen av att kika på mig på upploppet:D

Efter det här så åkte vi upp och grattade syster som fyllde år idag. Tror jag lyckades med min present, hon blev glad!

Kollade nyss min deklaration (ja, man kan göra det nu på internet) och det var positiva siffror. Sköööööönt!
Nu är jag trött efter en lång men bra dag....Godnatt

Morgonmänniska?


Alltså jag börjar fundera på om jag börjar bli lite mer av en morgonmänniska...Kan det vara så illa?
Både i lördags och idag så har jag klivit upp sjukt tidigt och ingen av dagarna har jag känt mig trött, men det beror kanske på att jag knappt sovit någonting då brukar man inte vara så trött:)
Idag ska jag jobba i stallet på dagen, rida Ior, till pappa och kolla upp bilen, ha lektion på eftermiddagen, gå och kolla på sprinttävlingar med bror och sen avsluta med att fira syster som fyller år idag!
Sen kommer jag vara trött:)

Tröttis!

Gääääsp! Det börjar bli dags för att närma sig sängen nu alltså. Shiiiit vad trött jag är ikväll, kroppen är helt slut. Har spenderat den sista tiden här ikväll med att planer inför grönt kort kursen i morgon, ute i tid som vanligt :)
I morgon ska jag jobba som vanligt och även rida Ior. Sen på lördag ska jag ha stallet. Söndagen däremot ska jag nog mest tillbringa hemma i min lägenhet och jag tror t om jag tänker vara helt själv hela dagen. Ligga i soffan/sängen titta på en massa filmer och bara ha det gott helt enkelt....

Den här dagen har varit alldeles för jobbig så nu blir det sängen alltså!

Känner mig fylld av förväntan inför framtiden, Det är en skön känsla!

Träningsdag!

Japp, nu ska jag alldeles strax åka till stallet och träna med Frallan. Hoppas att hon tänker vara duktig idag, men det tror jag då:) Efter det så är det dags för löshoppning, både Frallan och Ior ska vara med så det blir kul.
Igår red jag på Ior för första gången på säkert två månader eller något. Han var då hur duktig dom helst iaf, precis som han alltid är:D

Resten av dagen ska bestå av jobb för att sedan avslutas med ett pass på friskis, vilket antagligen kommer vara väldigt jobbigt! Nä nu måste jag sätta lite fart, vill ju hinna skritta ute i solen en sväng också.

Kärlek!!



Shit vad bra den är alltså! Och shit vad bra HAN är....snygg som fan och sjunger hur bra som helst:)

Söndag 15 mars

Fick lite sovmorgon den här dagen. Behövde inte kliva upp förrän halv 8, sköööönt!
Det var Carro som startade först idag och bra gick det. Även idag så kammade dem hem första priset:)
För mig och Frallan gick det ingen bra däremot. På framridningen så kändes hon fin, men sen när vi kom in på banan så var hon lika spänd som hon var i första klassen på lördagen. Fattar inte varför allting var så läskigt nu igen när det gick bra den andra klassen på lördagen, men jaja det är ju det som är det fina med hästarna. Man vet aldrig vilket humör de tänker var på inne på banan:)

Frallan är ingen fotomodell! Som ni ser så måste hon mutas med godis för att vara med på bild:D


Hemfärden blev en minnesvärd resa iaf.

Till att börja med så kan jag säga att jag vet då inte när jag såg Bea skratta så mycket sist....haha!

Vi gjorde en fin musikvideo som vanligt, denna gången till vinnarlåten från gårdagen, haha ja ni kan nog  tänka er hur det låter och ser ut när man sjunger den refrängen för full hals:)

Sjukt kul var det iaf!

Inte lika kul sen när vårat släp började vobbla( vet inte hur det stavas) kraftigt....shit vad läskigt det var! Tur att man är en mästerchaffis och reder ut det hela:)

Hem kom vi iaf.....och gud vilken rolig helg det varit!

Tusen, tusen tack till alla ni som varit med den här helgen!


Lördag 14 mars

Klev upp redan kl 6...gääääsp. Ni som känner mig vet ju hur gärna jag skuttar upp den tiden på dygnet:P
Åkte till stallet och gjorde iordning Frallan så hon var lite snygg inför tävlingen:)  Började helgen med att starta en LB:2. Hon kändes fin på framridningen, lite spänd var hon men inget märkvärdigt. Men sen när vi kom in på banan så var hon hur spänd som helst. Hela travprogrammet så sprang hon bara och ruskade på huvudet och hade sig. I galoppen så övade hon sig på galoppombyten:) haha....ja, det var inte den bästa ritt vi gjort helt enkelt. I La4:an sen så kändes hon däremot mycket bättre, var inte alls så spänd inne på banan. Vi hade dock tre stora missar som drog ner poängen för oss litegrann där men jag är nöjd!
Carro och Miranda gick det bättre för, de lyckades vinna sin klass:) Grattis grattis till de båda:)
Kvällen tillbringades med melodifestival, pizza och sen stupade vi i säng igen:)

Fredagen den 13 mars

Japp, då var det dags då. Jag och Carro ska åka till umeå på tävling. Uppe med tuppen för att hinna packa och göra det sista innan det var dags för avfärd kring elva. Med mig som hästskötare hade jag såklart Bea (vem annars liksom), som även var den som hade fixat så vi hade någonstans att bo under helgen.


Bilresan upp gick alldeles lysande! Som vanligt så roade vi oss med att göra lite musikvideor i bilen, knäppa en massa kort och sjunga för full hals.
Gjorde ett mumsigt stopp på Max i Ö-vik för lite käk på vägen upp också. Väl framme så packade vi in alla grejor och gick runt och kikade lite innan det var dags för att rida en sväng på kvällen.
Det här med att rida var ju nästan en omöjlighet då våra kära pållar var så kära i varandra att vi inte kunde rida längre än 3 meter i från varandra utan att dem skrek efter varandra. Så efter ett tag fick vi ge upp och rida i olika ridhus, dem var för knäppa helt enkelt! Då gick det lite bättre...
Åkte sedan hem till Carro där vi skulle sova över, jag var så sjukt trött så jag stupade i säng på en gång.

Hemma igen!

Så då var man hemma igen då efter en tävlingshelg i Umeå. Ska försöka uppdater er litegrann här nu då....

Gääääsp!

Ja nu känner jag mig trött, trött, trött! Har ju klivit upp tidigare än vanligt enda sen i söndagsmorse, varenda morgon. Det tar ut sin rätt, för jag är ju inte direkt så mycket bättre på att lägga mig om kvällarna:)
Nu har jag iaf börjat packa lite smått, fick lite halvt panik när jag inte hittade mitt ena par ridbyxor nyss. Men efter en massa grävande och sökande i garderoben så fann jag dem.....otvättade! Så det blir väl till att tvätta i de i morgon också då. (Hittade även mina skruvar till persiennerna som jag letat i ett år, det är bra att leta:)

Nu måste jag hoppa i säng! Lång dag i morgon....går hemifrån halv nio på morgonen ungefär och kommer hem efter tio på kvällen nångång, och det är då det är meningen att allt ska packas klart:)


Till den av er Sahlinare som kommenterade anonymt här så vill jag bara säga...JAAA, ta med både kameror och videokameror, här ska dokumenteras:)

Godnatt


Laddar!

Japp, nu är det inte många dagar kvar tills vi ska åka till Umeå och tävla:) Jag hoppas nu bara att stjärnan tänker vara frisk, igår när hon kom in från hagen så såg hon ut som hon hade svalt en fotboll. Förhoppningsvis så är det borta idag iaf. Är ruggigt taggad inför tävling nu faktiskt, även fast träningsupplägget inte har varit det ultimata så är jag taggad att tävla!


Sådana här kort vill jag ha fler av:D

Veckan utan helg!

Har blivit lite bloggande på ett tag nu igen! Måste skärpa mig, det är bara svårare när man ska skriva i efterhand.
Hur som helst så är anledningen till att det inte har bloggats så mycket helt enkelt som så att jag knappt varit hemma något på en veckas tid. Visst ....jag är in här i lägenheten, tar mig en dusch, sover, kliver upp, klär på mig, stoppar tandborsten i munnen och sen sticker jag iväg igen:) Men samtidigt så är det ganske skönt. Det rullar ju inte ganska mycket pengar då iaf och tiden går väldigt snabbt, så det är snart dags att göra allt det roliga:D

Nu ska jag iaf dona lite inför i morgon och sen sova....

Godnatt

Ge mig en jobbtelefon!!

Just nu är jag väldigt irriterad över att jag inte har någon jobbtelefon. Det finns alltför många idioter där ute som visst tycker att det är helt okej att ringa mig vilken tid som helst på min privata mobil och ställa en massa frågor om jobbet!
T ex så var det en pappa som ringde mig förra veckan på fredagkväll vid halv nio och ville anmäla sina döttrar till att börja rida....HALLÅ om det inte är någon som svarar på ridklubben så är det antagligen ingen som jobbar. Själv skulle jag aldrig ringa till någons privata telefon en fredagkväll och ställa en massa jobbfrågor. När jag är ledig, då vill jag vara ledig också, punkt.
Ska nog ta och säga ifrån nu.....idag har jag nämligen blivit väckt en massa gånger på morgonen av en elev som ringer och ringer och ringer. Jag svarar inte ( för då är jag rädd att jag kommer att säga saker som det inte är helt okej att man säger till sina elever), men det har ringt minst 15 gånger. Men långnäsa till den som ringer för jag stänger av ljudet och somnar glatt om, Ha!
Nej, en till mobil med enbart ett jobbnummer vore något det. Tåls att tänka på....

Dålig stil!

Ojdå, här har det inte blivit bloggat på ett tag. Jaja, men nu så händer det iaf...:D

Åhh vad roligt det var igår! Var på fest hos Bea med eliten. Var riktigt skoj både på förfesten och på krogen, förutom att stadt kan ta och stoppa upp något i röven! Ruuuuggigt irriterande när dem går ut i annonser och skriver att det ska vara gratis inträde och 25:a i baren och sen har dem inte det!! Grrr vad arg vi va!
Men förutom det så var det en toppenkväll som innehöll allt som en bra kväll ska ha.
I det stora hela så är det alltid sällskapet som gör kvällen, så jag tackar och bockar till sällskapet!!

Nu är jag trött, tänker nog försöka somna in snart så jag är pigg i morgon.

Godnatt


RSS 2.0