fredagkväll

Ja då ligger man i sängen då efter en skön fredag:-) Började dagen med att åka på kjelles med Johan för att handla lite grejer så vi kan få upp våran nya kökslampa, det blev även en ny adventsljusstake så nu är julen välkommen! Efter det så blev det några timmars jobb och sedan har resten av kvällen tillbringats hemma hos Jossan. Vad härligt det är att träffa vänner man inte träffat på länge:-) Nu så ska jag då sova några timmar för att sedan gå upp tidigt i morgon och åka till stallet! Godnatt

Jaha....

Ja nu vill den, myyyyysko!

Bloggen bråkar...

Min blogg bråkar, nyss skrev jag ett långt inlägg och sedan när jag skulle publicera det så gick det inte, så nu gör jag ett nytt försök!

Onsdag 13 oktober 2010

Jaha då var det dagen mitt i veckan. Den här dagen ska jag inte göra så mycket har jag tänkt:) Känner mig lite trött och tänker bara ta det lungt innan det är dags för lite jobb vid 3 tiden.
Tar tag i saker i morgon istället:)

Ska väl ta tag och titta lite på skolansökningar och läsa på lite bara, men det är ju inte så jobbigt.

Idag är det ju även det 13 vilket betyder att det bara är 2 månader kvar innan våran Thailandsresa:)




Förresten, min kamera är trasig :(

Fotboll......eller vad var det för något?

Ja, jag har kollat på något som man påstod var fotboll, men det konstiga var att det bara var ett lag som spelade fotboll och det var då inte Sverige! Trist, trist är vad det är! Men nu ska vi vara positiva och bara hoppas på att Sverige har lärt sig något och kommer spöa dem på hemmaplan sen. Idag har mormor varit här och ätit mat med oss och hjälpt oss att "vintra" våran trädgård, så det har klippts buskar i massor. Tack mormor! Även ett tack till min underbara sambo som hade klippt en ännu fler buskar på framsidan medans jag jobbade. Då blir man glad när man kommer hem! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta lite kvällsmat innan det är dags för sängen. Det här vill jag ha nu

Men åhhhhhh....

Hade skrivit ett rekordlångt inlägg och sen bara försvann det..... LESS

Söndag!

Nu är det söndag och jag sitter hemma och väntar på att VM finalen ska börjar på tv. Efter det så ska jag till stallet och jobba på dressyrtävlingarna. Heja på tjejerna lite :) Hade det helt underbart när jag var och hälsade på syster, har ju inte blivit så mycket bloggande om det. Men syrran har varit duktig så man får gå in och läsa på hennes blogg om man vill läsa mer.... sandraaandersson.blogg.se Denna dag döper jag nu till " anmälan sig till skolan dagen"

RSS 2.0