En dag bara

Ja nu är det bara en dag kvar sen åker jag till min kära syster! Jag lääääängtar efter henne:-) Så idag måste det packas och inhandlas godis, tydligen blir man inte insläppt i landet om man inte har godis med sig:-)

Måndag morgon

En ny vecka börjar, och det är inte vilken vecka som helst. Nej för det är den veckan när jag ska åka och hälsa på min syster! På torsdag bär det av till London:-) Det betyder ju även att det bara är tre dagars jobb denna vecka, skönt skönt!

nattinatti

Dags för mig att sova. I morgon har jag en ledig dag och det kommer bli väldigt skönt! I morgon är det även bara en vecka kvar tills jag får träffa snöbollen;-)

Dagens vinst!

mms_img33169 (MMS)

Emelie och Fabian


Syster!

Yes, yes, yes! Om 12 dagar sätter jag mig på ett plan och åker till London och hälsar på SYSTER:-) Det kommer bli otroligt nice;-)

Trött, trött

Är SÅÅÅÅ TRÖTT ! Känner ändå att det kommer bli svårt att somna pga denna jäkla hosta. Har varit en bra dag idag. Jobbade först, hade Lenas lektioner eftersom hon äkt till västerås ovh hämtat vårat stulna släp som nu är återfunnet. Det gick bra iaf! Sen blev det dags att bygga bana inför helgens tävlingar, byggde med Bea så då var der ju busenkelt för vi är ju proffs ;-) Avslutade kvällen med att rida Zorro på markarbetet, det var skoj, riktigt skoj. Hoppas vi får göra det fler ggr. Kände mig som en nybörjare ibland men det var ju kul iaf och det är det viktigast. Nu blir det till att sova alldeles för få timmar och sedan bygga hinder i morgon. Ps. Om jag har tur blir det en efterlängtad resa inom kort

Sent,sent,sent

Det är när man bloggar den här tidpunkten som folk får reda på vilken härlig dygnsrytm man har. Ska iaf sova nu hade jag tänkt... Hoppas jag vaknar i morgon ovh min hosta är som försvunnen, men det ser inte så ljust ut faktiskt. Idag har jag haft en ganska lugn och bra dag. Longerade Zoe på dagen och sedan har jag jobbat och letat funktionärer (helt otroligt att man skulle åka på det igen) finns en hel del att göra. Kvällen avslutades på bästa sätt, med min kärlek och min bästa Bea. Blev en pizza och idol:-) Men nu blir det John Blund

Vilket snille

Så där, nu har jag kommit på hur jag får in bilder från mobilen. Nu är nog syster stolt:-)

SMS-inlägg

mms_img16004 (MMS)

Min kissemiss


jag behöver hjälp

Asså nu vill jag veta hur man gör för att lägga upp bilder direkt från mobilen! Om det går det vill säga, jag behöver hjälp med detta känner jag. HJÄLP! Tänk vad roligt det vore att blogga då:-) då kan jag lägga upp bilder och skriva om det jag gör för stunden. Kanske det är min syster som borde hjälpa mig med detta eftersom hon är den ända som saknar mitt bloggande!

Testing

Testar nu att göra ett blogg inlägg från mobilen (mest för att irritera Sandra såklart) Dagen har tillbringats till största del hemma men det blev en sväng på marknaden också:-) Undrar om man ska ta upp sitt bloggande nu när man kan anvlända mobilen... Skulle vilja kunna lägga upp bilder direkt från mobilen men vet inte om det går....hm

RSS 2.0