Årehelg och innevecka!

Helgen i Åre blev inte riktigt som vi hade tänkt det! Vi hade då verkligen inte vädret på vår sida. När vi kom upp så regnade det och det blåste närmare 30 m/s på åreskutan, så det blev minsann inge skidåkning den dagen inte.
Den andra dagen så provade vi oss ut i backen, för då blåste det åtminstånde inte, men vi fick ge upp. Det var skit i backen, det var mer vatten än snö. Det passade då inte mig iaf så det fick vara nog med skidåkning för den resan. Det blev en trevlig helg i Åre ändå trots att det inte blev nå skidåkning :)
Måste säga att både Skistar och Tv Åre är lite väl positiva för de beskriver minsann att det är jättebra i de backar det ligger konstsnö, men det kan jag tala om för er att det inte är. Det är bara slasksnö och ruggigt tugnåkt, plus att alla människor åker där så det är trångt också. Nästa gång ska jag åka till fjällen tidigare på vintern, men man trodde ju att man skulle kunna åka i mars.
Nu sitter jag hemma hos Sara och pluggar lite (eller just nu bloggar jag men annars så pluggas det). Vi har varit i Härnösand och haft två redovisningar idag och i morgon ska vi åka upp för att göra ännu en men sedan så slutar vi redan kl 10 för dagen så då blir det nog hemresa till Hudiksvall.
På onsdag börjar nästa delmoment och det är dags för en massa föreläsningar igen!
Jag har dock en del kvar att skriva innan det här är klart men jag har ju till på fredag på mig så det ska nog gå bra ska ni se :)
Nu ska jag återgå till pluggandet innan det är dags att sova!

Mello

Dagen har börjat med en och en halvtimmes plugg och ska nu snart fortsätta med lite sport på tv.
Ikväll är det melodifestivalen och den ska självklart ses :)

Helg hela veckan!

Äntligen helg! Även fast jag trivs hur bra som helst på min praktik så är det alltid härligt med helg!  Det är ju inte så tokigt att få vara ledig :)
Idag hade jag en härlig dag, fick gå hem redan klockan tolv och det tackade jag inte nej till, nu blev min helg lite längre. Det var bara några barn på avdelningen idag så det var en lugn dag.
Sedan jag kom hem så har jag mest tagit det lugnt och varit med min kära sambo, kollat lite på skidskytte har jag också hunnit med men det var inte så kul idag...
Har nu suttit och pluggat ett tag och det har gått riktigt fint än så länge. Jag har två observationer som jag håller på att skriva klart och sedan blir det till att läsa en massa böcker. Jag hoppas denna uppgift kommer att gå snabbt så att jag får lugnt de sista dagarna på praktiken.
Jag har insett att jag tycker om att skriva arbeten, det ända jag inte gillar med det är att läsa litteraturen. Det är ju ett måste för att ha något att skriva om men det är verkligen den tråkigaste biten av det. Jag tycker mer om att bara skriva det jag tänker på och vad jag tycker om det. Synd att man inte kan få skriva arbeten endast utifrån sina egna upplevelser och erfarenheter, då vore jag ett proffs :)
Nej nu ska jag begrava mig i lite böcker igen och sedan blir det en lugn kväll i soffan tror jag

Snart helg igen!

Det är snart helg igen och jag längtar. Det ska bli så skönt med helg, veckan har verkligen bara susat fram men ändå så känns det helt underbart med helg :)
Jag har lyckats med att göra klart första uppgiften av skolarbetena och i helgen ska jag kasta mig på nästa stora arbete. Hoppas verkligen på att lyckas bli klar fram till Åre resan!
Jag måste säga att jag har varit så duktig den här veckan. Igår köpte jag kort på friskis och körde ett 75 mins pass. Ska dit snart igen och köra ett jympapass, det ska bli skönt!
Jag har nu tränat 4 av 5 dagar, det tycker jag är duktigt :) Får se hur det blir i helgen, i morgon tänkte jag iaf ha en vilodag och bara vara hemma efter jobbet och städa lite och plugga lite.
Ska peppa mig för träning nu.....

Oinspirerad!

Sitter i soffan och väntar på att maten ska laga sig själv.... Tänk om det kunde fungera på det viset!
Jag är oinspirerad men hungrig, så det är väl bara till att sätta fart!

Sportlovsvecka?

Tänk vad underbart det var på den tiden man hade sportlov. Insåg idag att det var sportlov eftersom det var många barn som var lediga från förskolan. Jag vill också ha lov!
Har varit på praktiken idag iaf och det har gått bra. Var trött som tusan när jag kom hem men var förvånadsvärt duktig och tog tag i skolarbetet på en gång, så nu verkar det som den ena stora uppgiften är klar, hur skönt som helst. Så nu är det bara att kasta sig på nästa. Ska läsa om en massa observationstekniker nu och sedan kasta mig på nästa uppgift. Målet är fortfarande att bli helt klar tills jag ska åka till Åre, vill inte plugga något där.
På tal om Åre så var vi till Järvsö i lördags, en helt perfekt dag! Men fy satan vilken träningsvärk jag drog på mig, det är nog den värsta hittills. Jag som aldrig brukar få träningsvärk efter att ha åkt skidor, men det är väl kanske bristen på ridning som har fått musklerna att ramla bort från min kropp. Blir ändring på det nu, var på gymmet igår och det blir en sväng ikväll med :) Kan inte ha sådan här träningsvärk i Åre!

Torsdagkväll

Den här veckan har verkligen bara sprungit iväg, in morgon är det redan fredag och det känns som veckan knappt har börjat. Det är väl antagligen för att jag har gjort så mycket olika saker. Härnösand mån-tis, kvalitetsdag ons och nu förskolan tors-fre.
Snart är det helg och det är alltid lika välkommet :)

Igår fick jag ett jobberbjudande :) Kommer antagligen jobba 50% på min förskola under resten av vårterminen. Det känns verkligen jättekul. En chans att tjäna lite extra pengar som fattig student och sedan så får jag ju vara på min förskola där jag känner alla och kommer kunna lära mig en massa.
Det är inte helt spikat än men det verkar som att jag kommer börja jobba vecka 14 när jag är klar med min praktik! Självklart är det ju även kul att dem ville ha just mig :)

Nej nu är klockan alldeles för mycket, jag som skulle sova för en stund sen, men har inte kommit säng än :P
Nu är det dags iaf, Godnatt!


RSS 2.0