Deg mellan fingrarna....

Ja, nu börjar det närma sig för flytten här. Om tre veckor ska jag vara ute ur lägenheten, städad och klar är det tänkt. Så jag tror jag vet vad jag ska göra de här tre veckorna iaf:) Tänkte försöka börja plocka lite idag, det är en hel del som ska slängas så det är väl lika bra jag börjar med det. Phu, det här kommer bli jobbigt, men jag har ju något att se fram mot. Gud vad skönt det ska bli att bo lite större, det är bra trångt med två personer i en etta.

Så det är väl lika bra jag sätter igång.....men först ska jag göra klart pajen som jag håller på och förbereder till i kväll. Det är lika bra att förbereda middagen på förmiddagen om man inte vill äta vid midnatt:) Så ikväll blir det tacopaj iaf!



Låt oss göra om det här snart:)


Till Sandra!

Detta inlägg är tillägnat min syster som är imponerad av min otroliga uppdatering av min blogg.

Äntligen!

Ja nu börjar det snart närma sig flytt. Känns riktigt skönt faktiskt, kommer nog inte sakna min lägenhet så mycket ändå tror jag:) Igår så fick Johan sin lägenhet såld också och det känns skönt att han också blev av med den till den 1 oktober. Det betyder att vi kommer kunna flytta direkt till huset :) Inge mer trängsel i en etta, det kommer bli nice.

Nu ska jag ta och försöka ringa och säga upp internet, tv mm...

Åhh vad jag inte gillar sånt här!

Ojdå!

Nu har det gått sådär några veckor sedan jag skrev här senast igen...ojoj vad dålig jag är på att blogga.
Har iaf börjat jobba nu igen, nu är det slut på semestern. Just typiskt då att solen skiner idag och det är sådär varmt och skönt så att man helst bara vill ligga på stranden och lapa lite sol. Tur att man iaf har ett jobb där man kan vara utomhus en del.
Johan jobbar ikväll så jag kanske skulle passa på att få lite ordning här hemma.....men fan vad tråkigt det är att städa. Kanske ska bjuda över Bea istället....hmmm svårt val.

RSS 2.0