Lördag

Fick fundera ett bra tag för att komma fram till vilken dag det var, men ja jag tror jag kom fram till att det är lördag! Här nere spelar det inte så stor roll vilken dag det är:)
Har bokat in en båttur på tisdag, känns skoj!! Inte många dagar kvar nu så nu måste man planera varje dag. Fast man har varit här i snart två veckor så har man ändå en massa som man måste göra de sista dagarna, bra planering Sofie:)
Tänkte väl ta och lägga in lite bilder här också då!




Självklart så dricker vi bara alkoholfritt ;)


Dag nr 9

När man hade bokat resan så hade man nedräkning hur många dagar det var tills avresa, nu har nedräkningen inför hemresan börjat. På två vis, samtidigt som man känner att shit det är bara 6 dagar kvar här så längtar man ju ändå hem till sina nära och kära en aning. Man brukar ju säga det att 10 dagar är lagom och så känns det nu....Missförstå mig inte nu, jag trivs som bara den men har ju inte alla mina favvisar här:)
Puss och godnatt

Flyyyyyyyyger!

Dagarna går fort här nere i värmen. Syrran och Nina kom för några dagar sen och sen dess så har det gått ännu fortare, ikväll kommer Hannah och Sofia. Eller ja, dom är redan här, dom kommer till oss ikväll.
Idag har jag och Sandra slagit slag i saken och flugit parasailing, det var riktigt nice. Högt som tusan så man såg nästan till Egypten eller nå:)
Varmt har det varit idag också, fläktade inte så mycket där ett tag så då stektes man ganska så bra. Tog iaf en promenad längs stranden idag, det behövde kroppen man mår inte bra av att bara vara still hela dagarna.
Nu har halva tiden här nere gått, känns som man nyss kom hit men ändå så känns det som det är länge tills man är hemma igen...
Nu ska jag strax slänga mig i duschen.
Soliga hälsningar från ett varmt och soligt turkiet


Rybak!

Sitter på balkongen nyduschad i solen och njuter! Har tillbringat 5 timmar på stranden, hur fin strand som helst, inget sjögräs var det heller. ME LIKE! Har varit fint väder i två dagar nu så vi börjar se röda och fina ut, jennie fick tillbringa dagen under ett parasoll efter gårdagens misstag:)
Ikväll kommer Sandra och Nina då kommer det bli ännu bättre och tänk sedan när Hannah och Sofia kommer då blir det som bäst:)
Ikväll kommer även min sladd till kameran så jag kan lägga ut lite bilder här i morgonkväll.
Nu ska jag ta mig en liten eftermiddags tupplur:)
Soliga hälsningar från tomaten:)

Turkiet!

Ja då var vi äntligen framme i turkiet. Det var en lång resa utan sömn, att vara vaken över ett dygn är inte lätt. Men nu är vi iaf framme och det känns himla bra. Var 29 grader när vi kom hit idag och nu sitter jag på balkongen och klockan är elva på kvällen och det är 20 grader fortfarande:D
Hoppas syrran får med sig min sladd till kameran så jag kan lägga ut lite bilder.
Kommer bli så bra det här, men jag saknar er alla där hemma lite

Oaktiv!

Har varit väldigt oaktiv här den senaste tiden, har helt enkelt bättre saker för mig:)
Bara 6 dagar kvar nu tills vi åker.....heeeeeeeelt sjukt:D

Just nu är livet precis så bra som det bara kan bli!

hihi

Känns bra nu. Är lycklig:D


RSS 2.0