Veckan har börjat

Jajjemen då har man sparkat igång ännu en vecka på praktiken. Det har varit en lång dag men som vanligt rolig och givande :)
Har idag funderat mycket över vad jag ska göra på min stora uppgift och känner att jag börjat komma något på spåren. Hoppas det komemr bli bra!

Men nu är det en trött Sofie, så fast klockan inte har slagit 21 än så börjar jag dra mig mot sängen.

Puss puss

Helg = mysigt!

Nu är det helg och det är dags att städa huset. Städning är inte direkt det bästa jag vet men det är så härligt sen när det är fint och jag får ta fram alla mina adventssaker:)
Så denna dag ska vara en städdag för att sedan avslutas i soffan, kikandes på film med min älskling!

Btw, jag vill baka pepparkakor idag :)

Underbar känsla

Det är en fantastisk känsla att känna att man har gjort ett bra val. Jag kommer inte bli rik på mitt framtida yrke men jag kommer ha roligt på jobbet och dagarna kommer bara svischa förbi.
För det är precis så det känns nu :)
Barn är ju de mest fantastiska man kan jobba med, det är där jag trivs som bäst.

I morgon ska jag göra en av mina uppgifter tillsammans med barnen, sen är jag klar med det som måste göras på praktiken och jag kan koncentrera mig på att skriva klart uppgifterna. Planen är att göra klart det uppgifter som ligger runt om under nästa vecka och sedan gå in på den stora uppgiften. Det kommer gå bra det här :)

Bästa


Mitt i veckan

Tisdagkväll och det närmar sig veckans mitt. Är på min vfuplats om dagarna och tycker det är sååååå skoj :) Jag känner verkligen att jag kommer kunna jobba med det här och trivas superbra.

Har tagit en del viktiga beslut i veckan och känner att bördorna på mina axlar har lättat något, synd bara att man är så snabb att skaffa sig ny. Just nu är det största problemet hur vi ska få vinterpjuks på pållen så snabbt som möjligt, men det löser sig väl, traktbrodd funkar ju.

Dags att måla lite i köket för att sedan gå och lägga sig. Känns superskönt att det snart slipper vara ett renoveringsplejs.

Vinterstudion

Nu sitter jag här igen, fast vid tvn och vinterstudion :) Hejar på alla duktiga och även inte så duktiga svenskar.

Klockan är bara 12 och jag har redan pluggat och förberett mig inför morgondagen så nu kan jag bara ta det lugnt resten av dagen. Det tycker jag är skönt.

Nu ska jag slänga lite tvätt i maskinen och tina lite mat till dagens middag.

Heeeelg!

Jajjemen nu är det helg igen och det gillas. Den här veckan så har jag varit på förskolan och haft min vfu, vecka 1 av 5. Jag måste då säga att jag har haft tur och har en otroligt bra praktikplats, trivs som fisken i vattnet :)
Nu är det iaf helg och det ska jag njuta av. Idag så blir det till att kolla på världscuppremiären och vinterstudion (som jag längtat efter att det ska börja iår igen) och dona lite här hemma. En sväng till hästen ska det minsann bli också.

Funderar..... Varför ska det vara så svårt att ta beslut som gynnar en själv bäst? Eller ska man inte göra det?


Vad har denna dag att erbjuda?

Ja, vad ska man hitta på idag då?

Tänker iaf börja dagen med att åka till pållen, idag blir det longering för igår kändes han inte prima i kroppen så ett pass utan en klumpig ryttare på ryggen kan nog göra susen :)
Vad jag ska göra resten av dagen vet jag då inte....eller ja, det ska målas såklart, men det tar ju inte hela dagen direkt.

Ja ja, dags att sätta fart iaf

Hihihi

Lördag ser ut att bli en spännande dag för mig och Jennie :) Tycker om när det händer saker runt om mig och jag får prova på saker.

Jennie tittade förbi här på kvällen, alltid trevligt när man får sällskap såhär när Johan ändå jobbar hela kvällen. Ensamheten kan vara skön, men när det blir mycket av den så lessnar man på den. Den första natten Johan jobbar är helt okej, ganska skönt att få en ensam kväll och rå om sig själv bara men de andra två nätterna är mest bara tråkiga...


Fyyy vad hemskt...

Såg världscupstävlingen från Verona idag, fy vad hemskt! En av världens bästa hästar avslutade sin karriär där på banan, riktigt hemska bilder man fick se...


Snöööö

Idag när vädret är sådär grått och trist så fick jag ett stort sug efter vintern. Det är ju sååå mysigt med snö! Älskar att allting blir vitt och det blir så tyst ute, bilarna hörs knappt när dem åker fram på de snöklädda vägarna. Inne kan man tända en massa ljus och mysa ned sig i soffan och bara njuta.
Jag har även en stor fascination av oväder, jag älskar när det toksnöar och kommer sjukt mycket snö :) (Johan kan ju skotta)

Nu ska jag bege mig mot affären och handla lite mat, idag blir det premiär av matlagning på den nya spisen :)


Lördag

Mattias fixade elen i vårat kök så nu bara njuter jag när jag passerar igenom köket, nu kan man börja se ett slutresultat :)

Idag har jag jobbat på Ridskolecupen, alla söta barn var så duktiga! Kvällen har tillbringats med BB (Bästa Bea), så utan att klaga på livet går jag nu och lägger mig och behöver inte ställa klockan i morgon, det gillas!

Renovering

Ja nu är det full rulle här hemma. Eftersom våran spis pajade i helgen som var så blev det dags att sätta igång. Så helgen tillbringade vi i en massa affärer, köpte bänkskiva, spishäll, ugn, skåp, handtag och en massa annat. Så nu har vi varit igång i några dagar, målat och haft oss. Idag kommer snälla Mattias och ska hjälpa oss att installera spisen, så snart kan vi laga mat igen.

Den här gången har jag kommit ihåg att knäppa kort på köket innan vi började, det är ju så kul med före och efter bilder :)

RSS 2.0