April april...

Ännu en innevecka är avklarad! Denna gång känns det extra skönt för det var den sista långa inneveckan för den här terminen. Det inneveckor som är kvar består bara av 2 dagar :)
Shit vad jag fick plugga under inneveckan också, det var mer än jag trodde som var kvar att göra! Eller egentligen var det inte det men det tog längre tid än vad jag trodde. Nu är det klart iaf och alla arbeten är inskickade så nu är det bara att vänta på betyg i ca 3 veckor :)
Jag gjorde min första arbetsdag idag. Jag har börjat jobba på förskolan och har fått en tjänst på 50% fram till sista maj, det är riktigt najs. Dagarna är sådär lagomt långa när jag börjar kl 9 och slutar kl 13. Skönt , för nu hinner jag med skolan också och ändå rullar det in lite kulor till kontot. FÖrhoppningsvis kommer det kunna bli lite mer jobb vissa dagar också.
I morgon blir det jobb på förmiddagen och sedan åker jag till Sundsvall på eftermiddagen och pluggar lite tillsammans med Sara. Det känns som det är mkt att göra denna period så det är lika bra att ta tjuren vid hornen på en gång.

RSS 2.0