Onsdag

Dagarna bara flyter på sådär härligt som dem ska göra när man har semester :)
Igår så gjorde vi inte så mycket alls, jag var på stan en sväng och köpte solkrämer och några bhar sedan tog vi en fika på jambo!
På kvällen så var Bea hit och hälsade på och sedan kom Saralena och Amanda förbi med en underbar cheesecake som dem hade gjort :)

Idag så är det städning av mina ägor som jag tänkte tillbringa dagen med och självklart en sväng till pållen, en film ska nog hinnas med också.

Bara 3 dagar kvar till avresa nu :)


Seeeeeeemester

Nu är det den 15 augusti och det betyder att jag har semester i 3 veckor :)
Sommarjobbet är avklarat och det var med blandade känlsor jag gick därifrån i morse. Det känns underbart skönt att ha semester nu men samtidigt så kommer jag sakna jobbet, hoppas verkligen att jag får komma tillbaka dit!

Första lediga dagen ska tillbringas med att fixa det sista på brorsans bil inför besiktningen i morgon och sedan åka till hästen. Alla husbestyr spar vi tills morgondagen tror jag :)

Nedräkning!

Näst sista natten....

Fredag



Idag blir det en ridtur i solen med bästa Bea! För er som inte rider så måste jag säga att ni verkligen går miste om någonting. Naturen är aldrig så underbar som uppifrån hästryggen. Full fart genom skogen med 600 kg hästkrafter mellan benen :)

Fastän solen lyser där ute så ska jag nog börja kolla på en film tror jag, vi hyrde tre filmer i måndags men har bara sett en. Johan är i stugan och fixar med båten, så det är bara jag och katten hemma.


Katten, musen, tiotusen

Sitter här i soffan nu och inser att man borde värdera de dagar som man mår bra mycket högre. Igårkväll när jag kom hem från jobbet så började jag få lite huvudvärk och denna huvudvärk stegrades fort, så bara 40 min efter hemkomst så var jag tvungen att gå och lägga mig. Huvudet sprängdes och jag mådde illa, lyckades iaf somna och sov i 11 timmar!!!
Nu idag mår jag som vanligt igen och är väldigt tacksam för det!

Dags för ett eftermiddagspass idag igen, så dagen är väl inte så jätteintressant. I morgon blir det till att lämna tillbaka katten till mamsen och sedan blir det en ridtur med Bea för att sedan jobba natt:)
Bara 4 skift kvar nu på sommarjobbet sen blir det 3 veckors semester tills skolan börjar, fast jag hoppas mer på jobb än skolan :)

Nu ska jag rensa kattlåda, skitskoj ;)


Jobbet

Ja då var det dags att åka till jobbet igen och dra sitt strå till stacken för att tillverka världens bästa kartong!


Dumma syster

Ja dumma syster som åker iväg såhär bara ändå till Usa! Jag vill ju också vara där nu!!!

Varför tog du inte med mig dit Syster?

Snart så...

Kikade nyss in på min Vingsida och där stod det 11 dagar kvar till avresa, åhh vad härligt det ska bli. Resa är livet :)


At work!

Sitter på jobbet och njuter av att det inte är så farligt varmt här idag, bara 24,5. Det gillas :)
Sista förmiddagen är det också för mig den här sommaren!

Augusti

Tänk vad tiden går fort, nu är det redan augusti och det betyder att en höst närmar sig snart. Sommaren som precis har börjat tycker jag, för inte är det många gånger jag har badat direkt.

Hästen har flyttat hem från grönbetet nu, superskönt att ha han hemma igen och kunna rida. Jag har fått tillbaka en heldel ridlust under sommaren så nu är det bara att hoppas på att det håller i sig :) Jag har kommit fram till att vi båda ska träna upp oss till proffs, det är väl en ganska bra framtidsbild?? :)

Nu ska jag väcka Johan för lite frukost och sen blir det bilstädning!

RSS 2.0