Ge mig ett fjäll med långa backar

Nu har vi köpt slalomutrustningen, allt man kan tänkas behöva, så ge mig nu en dag i backarna :)

Har varit och spelat bowling ikväll också och jag var sämst och Johan var bäst, men det var ganska skoj iaf.
Just nu sitter jag och pratar med Syster men ska nog sova snart. I morgon blir det plugg och sen till Gnarp! Hoppas mina böcker kommer i morgon också så jag hinner läsa på allt inför tentan.

Godnatt

Fika, skidor och bowling

Förra veckan var jag ju som sagt i Härnösand för en fullspäckad skolvecka. Det flöt på bra men det var en hel del att ta in.
I helgen så tog jag det bara lungt och umgicks med mina vänner, jobbat och vilade upp mig. Riktigt skön helg!
På söndagen så kom äntligen min älskling hem, det var efterlängtat, vi hade ju inte setts på en vecka och det har inte hänt på 1 ½ år :)

Den här veckan så har jag hittills varit och träffat min studiegrupp och gjort klart min inlämningsuppgift, så nu är det bara till att plugga till hemtentan. Hoppas, hoppas att det går bra!

Idag så ska vi fika med Cissan och Timothy på Jambo och sedan köpa våran fina slalomutrustning som vi beställt :)
Sen ikväll så blir det bowling med gänget!


Dag nr 2

Börjar bli dags att lägga sig men först tänkte jag berätta om min andra dag på skolan:)

Dagen började med att vi samlades i ett klassrum och blev uppdelade i våra studiegrupper. Jag trodde att dem skulle dela upp oss efter vilka utbildningar vi ska gå men så var det inte, utan vi är folk från lite olika lärarutbildningar. Har hamnat i en studiegrupp med 5 st andra personer iaf och det verkar vara en riktigt trevlig grupp. Alla är sociala och trevliga och verkar inspirerade för det här nu:)


Efter det så hade vi en föreläsning inom pedagogik, med en professor.Det var en riktigt bra föreläsning faktiskt även om mycket kändes ganska svårt och invecklat.
Slutade redan kl 12 idag så resten av dagen så har jag handlat, ätit, renskrivit lite och planerat mina studier till v.7.

I morgon blir det föreläsning och sedan seminarium och efter det en långlunch på stan med studiegruppen innan det sen blir dags för en kurs i studieteknik kl 14.00.

 Dagarna går fort häruppe och det är faktiskt riktigt kul, men jag saknar min Johan och min Fabian:) Nej nu blir
 det sängen!



Jag älskar den är bilden!

Första skoldagen

Nu ligger man i sängen i sitt rum på folkhögskolan och bloggar från mobilen. Bor riktigt bra här faktiskt, ett helt okej rum med egen toa, dusch och tv. Första dagen i skolan har gått riktigt bra och det har varit kul. Trodde jag skulle vara nervös i morse men det var jag faktiskt inte. Det var mest info och lite rundvandring idag men i morgon ska vi på våran första föreläsning. Det är även i morgon som man får reda på vilka som går i samma klass. spännande:-) Men nu blir det lite sömn så man orkar hela dagen i morgon!

Packningsdags

Ja nu börjar det bli dags för att packa ned de saker jag kommer behöva ha med mig för en vecka i Härnösand. I morgon är det nämligen den första skoldagen och jag är spänd av förväntan, känns så himla bra att det äntligen börjar. Så mycket som jag hoppades på att komma in på utbildningen, så nu ska jag bara göra det bästa av det här. Man har ju en del frågor i huvudet som går runt runt, jag har ju inte studerat såhär på högskola någongång så det finns många frågetecken. Antar att de flesta av dessa frågetecken rätar ut sig i morgon :) Men nu som sagt så blir det packning och en dusch !

Årets första inlägg

Nu syster så kommer det, årets första inlägg :) Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist på den här sidan. Jag kom iaf in på skolan och åkte sedan och hade det HELT UNDERBART i Thailand i 3 veckor. När vi kom hem så blev vi båda sjuka men börjar pigga på oss nu. Firade ju även Bea förra fredagen och det var en helt underbar dag tillsammans med tjejerna :) Lägger väl upp någon bild från Thailand här så småningom, men tänkte inte lägga in dem på datorn innan jag har fixat till datorn lite. De senaste dagarna har jag försökt fått ordning på det mesta inför skolpremiären på måndag. Fixat böcker, boende och sånt... Nu ska jag kolla på vinterstudion

RSS 2.0