Johan 28 år

Som vanligt så psringer tiden bara iväg. Igår var det födelsedagskalas för min älskling:) Han fick såna där plankor att göra plankstek på av mig, han älskar ju plankstek så då blev det ett givet köp. Han fick även en supergod smörgåstårta, bakad av Erik.
Det vart en mysig dag med lite gäster här och så. Tyvärr så fick vi tillbringa kvällen på varsit håll eftersom Johan skulle jobba, men men det tar vi igen i helgen.

Ikväll blir det inflyttningsfest/ fira Johan fest:) Ska bli najs, inser bara att jag inte har en aning om hur många som ska komma och så, så det blir spännande att se hur livat det blir:P

Sandra, vart har du tagit vägen egentligen? Få fart på den där dumma datorn nu så vi kan prata med varandra!!!

Nu är det dags att plocka lite grejer så det är ordning inför kvällen.


Mätt i magen

Klockan börjar bli kväll och jag sitter här i soffan och är mätt i magen. Funderar på om man kanske skulle hyra några filmer ikväll...hmmm men vad är det man vill se? Är så dålig på att komma ihåg vad filmer heter och så, det resulterar i att man ibland ser samma film flera ggr eller så missar man en film som någon rekommenderat eftersom man inte kommer ihåg vad den heter:)
Jaja får väl se hur det blir.

Imponerad syrran? Det är inte varje dag det kommer två uppdateringar på den här bloggen:)

Snart slut på påsken

Jobbade i stallet igår, det gick bra. Så skönt nu när man får hjälp med att släppa ut hästarna på morgonen. Helt plötsligt så har man faktiskt lite energi kvar efter en arbetsdag. Hann t om rida en sväng idag, det blev en skrittur med Emelie:)
Efter jobbet så var det bara att kasta sig i duschen för att sedan bege sig till mormor på lite mat:) Mums så gott det var!
Johan jobbade natt igen och jag tillbringade kvällen på tallstigen, spelade bingolotto och hade det mysigt:)

Tänkte igårkväll när jag var så trött att nu ska jag sova länge i morgon, säkert ända till kl 12.
Men icke, jag vaknade 09.20 och var pigg, så då är det ju bara att kliva upp. Så nu börjar det bli dags att cykla till ica och handla lite, eller iaf smör för jag har inge smör till mina mackor:)

See yaaa

Vår till mig tack!

Såg precis att den senaste uppdateringen på bloggen skedde den 4 mars och innan dess var det typ 3 februari. Shit vilken aktiv bloggare jag är:)
Har kommit underfund med att jag borde knäppa lite kort på vårat hus ifall, för det har då inte hänt än. Har varit så mkt annat nu kring flytten och så, men nu börjar man iaf känna sig hemmastadd och har inte alltför många kartonger kvar i huset. Så det är väl nu när det börjar bli fint hemma som man ska knäppa kort också antar jag.

Har iaf varit skönt med en ledig helg nu. Igår promenerade vi i solskenet på förmiddagen, stannade på fika på stallet och sen hem igen. Städade lite hemma och sen blev det middag hos mamma. Fläskfile och potatisgratäng, me like! Passade även på att hämta hem syrrans cykel så jag kan cykla till stallet tex.
Kvällen blev lugn, var hemma med Johan bara tills det var dags för han att åka och jobba och då kom Jennie över på besök. Härlig dag!

Idag blir det middag i Delsbo hos pappa:)

Nä nu börjar det bli dags att väcka Johan, tror inte han tycker det men det tycker jag:)

 


RSS 2.0